Noul Nostradamus prezice data exactă când ar începe Al 3-lea Război Mondial: Este în mai puțin de o lună!

Postat la: 26.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Noul Nostradamus prezice data exactă când ar începe Al 3-lea Război Mondial: Este în mai puțin de o lună!

Un Nostradamus al zilelor noastre a precizat data exactă la care crede că va izbucni cel de-al treilea război mondial, după ce a reușit să prevadă cu succes tensiunile recente din zonele fierbinți ale lumii.

Supranumit „Noul Nostradamus", astrologul Kushal Kumar este creditat cu prezicerea recentelor conflicte dintre Israel și Hamas, Coreea, China și Taiwan, precum și a fricțiunilor dintre Rusia și NATO. În timp ce scepticii ar putea respinge predicțiile sale ca pe niște presupuneri ușoare, Kumar susține că a folosit diagramele astrologice vedice, un sistem de astrologie impregnat de tradiția hindusă care interpretează presupusa „hartă a karmei noastre" prin pozițiile planetelor și stelelor.

Acum, Kumar a apelat din nou la aceste hărți străvechi pentru a prezice izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial, sugerând că acesta este chiar după colț: "2024 a fost prezis a fi major îngrijorător în ceea ce privește condițiile de război în punctele fierbinți din întreaga lume, în special în jurul datei de 8 mai a fost indicat purtând cea mai mare escaladare în astfel de fronturi de război precum Coreea, China-Taiwan, Orientul Mijlociu, implicând Israelul și alții din Orientul Mijlociu, și Ucraina-Rusia, furia NATO ar putea, de asemenea, să-și găsească expresia.", a spus el.

De asemenea, Kumar a făcut aluzie la posibile crize de sănătate sau demisii în rândul liderilor implicați în aceste conflicte. În plus, el a avertizat asupra impactului grav asupra aviației și turismului, avertizând asupra unor posibile conspirații sau evenimente înșelătoare. "În lumina acestor detalii, impresia care se desprinde este că un indiciu bine definit de alertă a găsit o mențiune pentru o mai bună îngrijire și o strategie adecvată pentru oamenii care contează în țările aflate în război, direct sau indirect. Acum, ziua de marți, 18 iunie 2024, are cel mai puternic stimul planetar pentru a declanșa cel de-al treilea război mondial, deși 10 și 29 iunie pot avea și ele un cuvânt de spus", anticipează el.

loading...
PUTETI CITI SI...