Noile costume de baie fac furori la o prezentare de modă din Miami. Sunt confectionate din niste benzi adezive speciale rezistente la apă

Postat la: 21.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Noile costume de baie fac furori la o prezentare de modă din Miami. Sunt confectionate din niste benzi adezive speciale rezistente la apă

Piesele dintr-o singură bucată pentru costume de baie au fost prezrntate intr-un spectacol care încă face valuri. Este vorba despre Black Tape Project, de Joel Alvarez, care prezinta costumele de baie ale viitorului pe care fiecare si le poate personaliza, intrucat au la baza banda adeziva specială rezistenta la apă.

La hotelul Fontainebleau, din Miami (Florida) controversatul designer a defilat pe podium cu modele îmbrăcate în banda adezivă pe care o poartă și care poate fi purtată, în toate culorile, formele și mărimile. "Brandul a prezentat peste 100 de look-uri... încălcând normele modei și fiind un pionier al modei artistice în secolul XXI", se arată într-un comunicat despre "modelele care au depășit limitele" în cadrul evenimentului Miami Swim Week Powered by Art Hearts Fashion.

Modelele dincolo de limitarea sumară au fost, ca de obicei, izbitoare într-un mod aproape X-rated/NSFW, deoarece femeile nu au fost acoperite de nicio țesătură sau material real, ci doar de adeziv plasat strategic. A existat o schimbare majoră la acest spectacol special: A fost primul spectacol al lui Alvarez în orașul său natal de când și-a schimbat numele.

Biografia lui Alvarez de pe Instagram este acum scrisă cu majuscule: "Numele meu este Drakhan Blackhart. Regele benzii. Tatăl Dragonilor [termenul pe care îl folosește pentru modelele sale]. Rupător de lanțuri". De ce această reinventare? Se pare că geniul creativ a trecut printr-o despărțire urâtă și a vrut să o ia de la capăt. În februarie, la Săptămâna Modei de la New York, el a declarat pentru Village Voice că și-a invitat fosta soție să stea în primul rând pentru închidere.

"Întregul spectacol a fost menit să o lase să plece și să îl îngroape pe Joel Alvarez pe acea scenă pentru ca lumea să vadă", a declarat Blackhart pentru ziar. "A fost 1000 la sută doar pentru ea. Încă îi doresc tot ce e mai bun pentru ea, dar Joel trebuia să plece". Nu plângeți pentru acest tip, care a lucrat la proiecte importante ale celebrităților cu Michael Bay ("Pain and Gain"), Billy Ray Cyrus și Rick Ross și care își vinde, de asemenea, caseta cu semnătura sa online începând de la 29,99 dolari bucata.

"Acum Drakhan Blackhart este aici și nu este un romantic fără speranță", a continuat el. "El este regele benzilor. Cel mai controversat designer de pe planetă." La fel ca majoritatea geniilor care gândesc în afara cutiei, Alvarez are partea sa de critici. Câțiva troli de pe internet au reclamat spectacolul de la Fontainebleau pentru lipsa de diversitate și incluziune. De exemplu, marea marcă Cupshe tocmai a sărbătorit modele precum Marsha Ella, care s-a născut cu un picior, și Chanel Iman, care urmează să nască în orice zi.

Blackhart pare să creadă că se află într-o clasă de sine stătătoare, și într-un fel este. El a numit cel mai recent spectacol riscant al său "istoric" și plănuiește să facă din nou furori la NYFW în toamnă. Miercuri, feed-ul Instagram al designerului s-a aprins cu o poză cu o frumusețe blondă, statuară, înfășurată în ceea ce părea a fi un echipament bondage.

loading...
PUTETI CITI SI...