Misterul balenelor care înoată în cerc. Un bărbat aflat în mare s-a trezit în mijlocul lor și a avut parte de un șoc

Postat la: 18.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Misterul balenelor care înoată în cerc. Un bărbat aflat în mare s-a trezit în mijlocul lor și a avut parte de un șoc

Tom Waddington, un aventurier britanic, a trecut prin experiența vieții sale recent. Bărbatul, care a navigat pentru a strânge bani pentru o cauză caritabilă, a devenit viral pe internet după ce a arătat pe Instagram momentul în care barca sa a fost înconjurată de către un grup de balene, notează NY Post.

„Este atât de grozav", a spus bărbatul. „Un grup de balene se apropie de barcă, se joacă în jurul bărcii. Îmi place, dar mi-e frică să nu-mi lovească cârma. Sunt atât de aproape, vedeți?", poate fi auzit bărbatul spunând într-o înregistrare pe care a urcat-o pe pagina sa de Instagram. „Este o priveliște uimitoare, dar și atât de înfricoșătoare".

„Le pot auzi", a mai spus acesta. „E atât de mișto. Ce tratament special. Am văzut o mulțime de balene, dar ele vin doar să ne salute". Situația a devenit repede înfricoșătoare atunci când una dintre balene a încercat să se urce în barca sa, forțându-l să arunce camera și să oprească temporar filmarea.

„Mă plimb printre aceste mii de balene de două ore", a spus Tom după ce a repornit filmarea. „Una a lovit barca mai devreme, dar nu știu ce să fac (...) Mă gândesc că vor lovi barca. Nu-mi vine să cred. Este o priveliște uimitoare, dar și atât de înfricoșătoare", a mai adăugat aventurierul.

Potrivit echipajului care monitorizează călătoria lui Waddington de pe uscat, în cele din urmă blenele l-au lăsat să-și continue călătoria. Waddington a început această aventură dificilă pentru a strânge bani pentru MindCharity, o organizație britanică non-profit care ajută persoanele care se luptă cu bolile mintale.

loading...
PUTETI CITI SI...