Margherita de la Clejani a recunoscut în sfârșit: "Mă injectez cu..."

Postat la: 10.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Margherita de la Clejani a recunoscut în sfârșit:

De când a ajuns în atenția presei pentru că a făcut accident cu mașina sub influența drogurilor, Margherita continuă să uimească pe toată lumea, mai ales pe social media.

Marți seară, fata Vioricăi și a lui Ioniță și-a dat din nou în petic. Artista le-a mărturisit fanilor că ea nu are nevoie de droguri pentru că ea este, de fapt, drogul. Tot ea s-a lăudat pe Facebook, spunând că are o minte genială și că nu se stresează absolut deloc. În același timp, Margherita de la Clejani a adresat câteva cuvinte către o anumită persoană, căreia i-a spus că nu o interesează de ce părere are despre dânsa, deoarece nimeni nu se poate compara cu ea.

„Am o minte genială NO STRESS! Și nu am nevoie de droguri, pentru că EU SUNT DROGUL și mă injectez cu VERZIȘORI ? Ăsta e ANTIDOTUL! Și... cu ce crezi tu, nu dau nici 2 BANI, nu-mi pasă! Nu ai cum, nu te poți compara cu mine, sunt TANK și TOP... marș, că ZBOR în prima CLASĂ!?", este mesajul halucinant postat de Margherita de la Clejani pe Facebook.

Deși atunci când a fost oprită de poliție a fost depistată pozitiv la testul anti-drog, Margherita se jură și acum că nu a pus gura pe așa ceva, ba mai mult că este total împotriva consumului de stupefiante. „Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (...) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare. Nu aș vrea să vorbesc despre acest lucru acum, vor vorbi organele de poliție. Nu este normal să se spună că am consumat heroină, vă rog frumos să remediați această poveste. Eu las legea să-și facă treaba", a declarat Margherita.

 

loading...
PUTETI CITI SI...