Mara Bănică a făcut anunțul trist chiar înainte de Revelion! Diagnostic crunt: cancer!

Postat la: 28.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Mara Bănică a făcut anunțul trist chiar înainte de Revelion! Diagnostic crunt: cancer!

Mara Bănică este una dintre vedetele de la noi, pe care viața le-a încercat de multe ori... și într-un extrem de dureros. Recent, frumoasa jurnalistă a făcut dezvăluiri despre perioada în care a fost traumatizată din cauza diagnosticului primit de tatăl ei: cancer. Tot atunci, vedeta de la Antena 1 a aflat că unul dintre visurile sale s-a împlinit... Astfel, inima sa era împărțită în bucăți.

În vârstă de 44 de ani, Mara Bănică a trăit o traumă în urmă cu aproape un deceniu... Pe când avea 35 de ani, jurnalista a rămas însărcinată, așa cum și-a dorit dintotdeauna: să devină mamă la această vârstă. Din nefericire, când a aflat despre minunea pe care o purta în pântece, medicii i-au dat un diagnostic teribil tatălui ei: cancer. Iar asta nu e tot... la o lună după ce a primit vestea că e gravidă, jurnalista de la "Acces Direct" și tatăl băiețelului său s-au despărțit.

"Eram într-o relaţie în America cu un băiat care era român, după vreo lună, m-a întrebat dacă mai vin. I-am spus că nu pentru că m-am îndrăgostit. Şi mă îndrăgostisem recunosc. Am avut o relaţie de câţiva ani, nu ştiu de ce s-a terminat. Bărbaţii nu îşi doresc nici femei deştepte şi nici puternice. Nu există bărbat ca nu înşală, nu s-a născut. Există femei care să nu caute. Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună. Tată meu s-a îmbolnăvit de cancer şi eu am aflat că sunt însărcinată. Părintele mi-a zis că dacă eu iau o viaţă îmi ia şi Dumnezeu o viaţă", a declarat cu lacrimi în ochi de curând Mara Bănică.

loading...
PUTETI CITI SI...