Manelistul Adrian Minune s-a dezlănțuit la adresa românilor care divorțează: "Astea sunt de oameni nebuni... Eu am venit cu gunoiul după 13 ani!"

Postat la: 30.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Manelistul Adrian Minune s-a dezlănțuit la adresa românilor care divorțează:

Dacă în România din ce în ce mai multe persoane aleg să plece pe drumuri separate atunci când căsniciile nu mai funcționează, Minune spune că divorțul e pentru oameni nebuni! Minune a dezvăluit, într-un podcast, că el oricum face orice vrea și nu e stresat de soția sa!

„Da, au fost momente când n-am mai suportat și a trebuit să plec undeva să stau 4 zile, 5 zile singur", a spus Adrian Minune. „Nu, nebunia la modul „Gata, vreau să divorțez", a spus Bursucu. „Nu, astea sunt de oameni nebuni", a continuat Adrian Minune. „N-ai avut niciodată asta?", a întrebat Bursucu. „Păi cum să divorțez dacă eu oricum fac ce vreau? Ce să fac mai mult decât "Cati, vezi că am plecat la treabă"? Mă duc la treabă, vin acasă", a spus Adrian Minune. „Tot tu ai declarat: „Eu sunt persoana care am ieșit într-o zi să duc gunoiul și m-am întors acasă după 3 ani", a spus Bursucu. „După 13 ani. Da, și ea m-a tot așteptat: „Bă, nu mai vine ăsta cu gunoiul".

loading...
PUTETI CITI SI...