"Mă duc la poliție, mi s-a făcut frică!" Cătălin Măruță în plin scandal cu Mihai Bendeac

Postat la: 04.08.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

După scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea, prezentatorul de la PRO TV e protagonistul unei alte dispute. De această cu Mihai Bendeac, acesta acuzându-l de hărțuire pe celebrul prezentator.

Mihai Bendeac a postat un clip pe rețelele de socializare în care spune că prezentatorul de la PRO Tv este mult prea insistent, ajungând chiar la hărțuire. Mai exact, Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost invitat de către Cătălin Măruță în podcast-ul său. Însă atunci când actorul a refuzat, prezentatorul de la PRO Tv nu a acceptat refuzul și a continuat să îl preseze pe juratul de la iUmor. Astfel, după numeroase apeluri și insistențe, Mihai Bendeac nu a mai suportat și a răbufnit.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu... Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!", a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Deși răspunsul lui Mihai Bendeac a fost unul categoric, Cătălin Măruță nu a înțeles mesajul și a continuat. Astfel, actorul a ajuns la limita răbdării și chiar a spus că va apela la ajutorul autorităților dacă nu este lăsat în pace. "Băi Cătălin, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică!", a mai spus Mihai Bendeac.

loading...
PUTETI CITI SI...