Lidia Buble, prima reacţie după ce Răzvan Simion a fost surprins cu altă femeie

Postat la: 04.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Lidia Buble, prima reacţie după ce Răzvan Simion a fost surprins cu altă femeie

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt din ce în ce mai distanţi, alimentând zvonurile unei posibile despărţiri. Cei doi ai susţinut că relația lor este una perfectă, dar acum apar tot mai multe dovezi care indică finalul relaţiei.

Lidia Buble a reacţionat dur la ultimele informaţii dspre relaţia cu Răzvan Simion, mai ales după ce prezentatorul TV a fost surprins cu altă femeie. Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. "Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară", a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare. Vedeta a evitat însă să răspundă fanilor dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion.

Deși sunt împreună de aproape cinci ani, Răzvan Simion nu îi cunoaște familia Lidiei Buble. "Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta... o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie", a declarat Lidia Buble.

loading...
PUTETI CITI SI...