La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era de fapt un bărbat cu un plan ascuns

Postat la: 16.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era de fapt un bărbat cu un plan ascuns

Un bărbat din Indonezia a avut parte de un adevărat șoc atunci când a aflat că soția lui, cu care era căsătorit de 12 zile, era, de fapt, un bărbat deghizat în femeie, care plănuise să stoarcă cât mai mulți bani de la el iar apoi să dispară.

Presa indoneziană, citată de La Vanguardia, a dezbătut pe larg cazul ciudat al bărbatului de 26 de ani, identificat doar cu inițialele numelui său, AK, care a ajuns la poliție după ce a aflat că femeia cu care se căsătorise de 12 zile s-a dovedit a fi bărbat. Cei doi s-au cunoscut pe internet și după ce au comunicat o perioadă doar online, au decis să se întâlnească față în față. AK a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere de viitoarea lui soție, astfel că cererea în căsătorie a fost făcută repede. Privind retrospectiv, bărbatul își dă seama că logodnica lui avea un comportament ciudat, dar nu a bănuit nicio clipă că era bărbat.

„Femeia" care s-a prezentat drept Adinda Kanza Azzahra încerca mereu să-și ascundă fața cu un văl islamic, iar el a crezut că este doar timidă, iar asta l-a intrigat și mai mult și l-a determinat să se grăbească cu cererea în căsătorie. Adinda a acceptat fără rezerve, dar a spus că își dorește doar o ceremonie religioasă, nu și una legală, pentru că mama ei murise, iar de tată nu mai știa nimic, astfel că puteau avea dificultăți cu documentele. În plus, nu avea rude sau apropiați pe care să-i invite la nuntă.

Prin urmare, cei doi îndrăgostiți au decis să facă o ceremonie restrânsă, oficiată de liderul religios din satul Wangunjaya, acolo unde s-a născut și trăiește AK, iar zestrea miresei a fost stabilită la doar 5 grame de aur. Dar chiar și după căsătorie Adinda și-a ascuns fața, a refuzat să socializeze cu familia și prietenii lui și a amânat consumarea mariajului seară de seară, sub diferite pretexte.

În aceste condiții, AK a început să vorbească cu familia lui, care a suspectat imediat că ceva era în neregulă. Rudele au început să caute informații despre „mireasă" și au dat foarte repede de urma tatălui, care locuia într-o localitate apropiată. Așa s-a aflat că Adinda era, de fapt, bărbat. Chiar dacă AK a fost extrem de jenat de situația în care a ajuns s-a decis să meargă la poliție. Adinda, identificată în mod oficial cu inițialele ESH, a fost dusă la secție și a mărturisit că a pus la cale un plan prin care să obțină cât mai mulți bani de la „soț", după care avea de gând să dispară.

„De fiecare dată când ESH a cerut bani, i-a primit. Acum, făptuitorul a fost pus sub acuzare în temeiul articolului 378 din Codul penal și riscă să petreacă până la patru ani după gratii", a precizat un purtător de cuvânt al poliției pentru presa indoneziană. Șeful Unității de Investigații Criminale a Poliției din Naringgul, Bripka Ridwan Taufik, a mai spus pentru presa indoneziană că ESH avea un aspect feminin atunci când se machia și putea să treacă ușor drept femeie. „Din fotografiile de la nuntă se vede că arată ca o femeie, iar vocea este subțire, ca a unei femei", a spus acesta.

loading...
PUTETI CITI SI...