Kim Kardashian a slăbit si si-a micsorat celebrul fund pentru a poza intr-un Catalog cu supermodele!

Postat la: 17.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Kim Kardashian a slăbit si si-a micsorat celebrul fund pentru a poza intr-un Catalog cu supermodele!

Supermodelele revin în prim-plan în calendarul Pirelli 2023, lansat miercuri, pentru o nouă ediţie în care fotografa australiană Emma Summerton a ales nume mari din industria modei, precum Bella Hadid, Cara Delevingne şi Karlie Kloss, informează Reuters.

Intitulat "Love Letters to the Muse" ("Scrisori de dragoste către muză"), calendarul Pirelli 2023 prezintă de această dată doar modele după un mix de actori, sportivi, activişti alte celebrităţi în ediţiile precedente, care s-au îndepărtat de fotografiile din trecut cu femei îmbrăcate sumar, pentru a se orienta spre teme mai artistice.

Summerton a fotografiat 14 modele pentru cea de-a 49-a ediţie a calendarului, cunoscut sub numele de "The Cal", fiecare întruchipând o muză diferită, pentru care cei de la Pirelli au declarat că au o afinitate strânsă. Kloss, care este şi programatoare, o portretizează pe "The Tech Savant" ("Savanta tech"), în timp ce Delevingne, cunoscută şi ca actriţă, dă viaţă "The Performer" ("Interpreta"). Emily Ratajkowski, care şi-a publicat colecţia de eseuri de debut anul trecut, este "The Writer" ("Scriitoarea"), iar modelul şi atleta Lauren Wasser, căreia i-au fost amputate ambele picioare după ce a suferit un sindrom de şoc toxic, este "The Athlete" ("Atleta").

"Pentru Calendar, am vrut să mă întorc la rădăcina etimologică a cuvântului 'muză'. Muza a reprezentat iniţial nu doar o sursă de inspiraţie, fiind de asemenea înzestrată cu talent la literatură, ştiinţă şi arte", a precizat Summerton într-o declaraţie. Printre celelalte modele fotografiate pentru ediţia 2023 se numără Ashley Graham, He Cong, Precious Lee, Lila Moss şi Adut Akech. Publicat pentru prima dată în anii 1960, calendarul Pirelli are un tiraj limitat şi este dăruit, de obicei, clienţilor producătorului italian de pneuri.

loading...
PUTETI CITI SI...