Jessie Baneș reacționează după huiduielile de la Coldplay: "Suntem un popor de ipocriți!"

Postat la: 13.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Jessie Baneș reacționează după huiduielile de la Coldplay:

Îndrăgita trupă de rock Coldplay a venit pentru prima dată în România, unde a susținut un concert mult așteptat în București, pe Arena Națională, în cadrul Turneului Music Of The Spheres, turneu de promovare a albumului cu același nume, lansat de formație în 2021.

În cadrul concertului de aseară, la care au participat zeci de mii de oameni, s-a petrecut și un episod cel puțin controversat: Chris Martin, solistul trupei Coldplay, l-a invitat pe scenă pe Babasha, „un artist foarte nou", după l-a prezentat acesta. Maneaua „Păi Naa" a lui Babasha a stârnit un val de huiduieli, mulți dintre spectatori plecând de la locurile lor. Comentariile pe reţelele de socializare au fost diverse, cele mai multe criticând momentul.

Artista și moderatoarea Gold FM Jessie Baneș a comentat pe marginea acestui subiect, scoțând în evidență ipocrizia neamului nostru, dar și faptul că, din nou, voit sau fără să-și dea seama, românii, prin reacțiile lor, n-au făcut decât să-l promoveze pe Babasha și să îi îmbogățească pe cei de la Global Records, casa de discuri cu care colaborează manelistul. Iată reacția lui Jessie Baneș:

„Manelist huiduit aseară la concertul de pe Arena Națională! Da, ăștia suntem, un popor de ipocriți, care aseară l-a huiduit pe Babasha, un manelist invitat de cei de la Coldplay să cânte pe scena alături de ei, pentru că, au spus ei, este nr. 1 în trending. Da, fraților, asta se ascultă în România! Ăsta e adevărul! Așa ne văd și cei din afara țării pe noi, românii, niște maneliști, așa că ei ne-au dat ce ne place. Susținem că noi n-ascultăm manele... Ba da! Uitați-vă în trending! Când sunteți la petreceri vă place să dansați pe manele și să aruncați cu bani în stânga și-n dreapta, dar dacă vă văd așa străinii nu vă convine.

Acest băiat, Babasha, este semnat de Global Records, cea mai mare casă de discuri din România, care bineînțeles că știe foarte bine ce se vinde și ce ascultă românii. Global Records a profitat de ocazia acestui concert și a vrut să-și promoveze artistul, exact cum s-a întâmplat anul trecut cu Gheboasă la UNTOLD. Cei de la Global Records care se dau și ei o casă de discuri cu muzică internațională, pop, latino, cu Inna, Antonia și care iată că face bani tot din manele. Din tot acest concert oricum cel mai bine a ieșit acest băiat, despre care vorbește toată presa pentru că voi l-ați huiduit și iată că Global Records și-a atins din nou un obiectiv și le-ați băgat mai mulți bani în buzunar, dragi români!"

loading...
PUTETI CITI SI...