Țiriac a fost aproape de a fi răpit: "Au căutat pe Google și au văzut cât de bogat e!"

Postat la: 22.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Țiriac a fost aproape de a fi răpit:

Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați români, a fost aproape de a fi răpit în urmă cu ceva timp. Boris Becker este cel care a dinamitat bomba momentului. Becker, fostul mare tenismen, a vorbit pentru prima dată după ce a fost eliberat din închisoare.

Becker a fost arestet pentru 8 luni în Marea Britanie după ce a ascuns bunuri de 2.5 milioane de lire sterline și a refuzat să își plătească datoriile. Fostul tenismen a povestit că în perioada petrecută în arest mai multe persoane din sport au încercat să îl viziteze. Jurgen Klopp , antrenorul lui Liverpool și Ion Țiriac, au depus o cerere pentru a-și vedea prietenului, însă în zadar.

„Când Jurgen Klopp, pe care l-a descris ca fiind un bun prieten, a încercat să-l viziteze, cererea a fost respinsă de guvernatorul Huntercombe, acolo unde fusese transferat în mai, din cauza temerilor pentru siguranţa lui. O solicitare a fostului său antrenor și agent Ion Țiriac a fost respinsă de trei ori din motive similare, a spus el. Lui Becker i s-a spus că orice persoană care are mulţi bani era considerată a fi în pericol de a fi răpită. Au căutat pe Google pe cineva ca Tiriac și au văzut cât de bogat era și imediat au considerat că ar fi în pericol", a spus Boris Becker pentru Sat 1. Becker a câștigat Wimbledon la vârsta de 17 ani și a stat ani la rând pe primul loc al clasamentului ATP.

loading...
PUTETI CITI SI...