Interlopul Nelson Mondialu se laudă cu avuţiile sale, supărat că duşmanii îl cred sărac şi cerşetor: "Vă salut cu aur!"

Postat la: 09.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Interlopul Nelson Mondialu se laudă cu avuţiile sale, supărat că duşmanii îl cred sărac şi cerşetor:

Cunoscutul interlop din Cluj, Nelson Mondialu’, îşi arată avuţiile într-un live pe pagina sa de Facebook, supărat că un concurent din emsiunea „Puterea Dragostei“, de la Antena 1, l-a făcut „sărac“ şi „cerşetor“.

Interlopul, care are 584.000 de abonaţi pe canalul său de YouTube şi este urmărit de alte sute de mii de persoane pe conturile sale de Facebook şi Instagram, a ţinut să le răspundă „duşmanilor" lui. Nelson Mondialu' s-a filmat live pe Facebook pentru a le arăta tuturor obiectele sale de valoare. Interlopul, devenit un adevărat personaj în mediul online, arată ce are în frigider, alimente în valoare de sute de euro, îşi arată aurul de la gât, inelele de aur, un pocal, dar şi o cască de „împărat".

„Vă salută imperatorul virtualelor. Cu ce vreţi să vă salut? Cu aur, mânca-v-aş Dumnezeul vostru?! V-am zis că vă iau în primire. Imperatorul vă salută cu pocalul. Fiţi atenţi, m-au atacat iar. M-au făcut sărac, m-au făcut culduş (n.r.- cerşetor). Uitaţi ce am pe masă, numai din alea de aur, mânca-v-aş! Mi-au zis că n-am bani, că n-am casă... cine, măi!? Ciobu' râde de oala spartă!", a spus Nelson Mondialu'. „Uitaţi, măi, oameni buni! Eu când zic că-s imperator, apăi sunt (n.r. îşi pune pe cap o cască de „împărat roman"). Toate putorile astea vorbesc la adresa numelui meu, nume greu!", continuă interlopul.

De asemenea, într-un video pe canalul său de Youtube, interlopul a dezvăluit şi ce câştiguri a avut în ultima lună din activitatea desfăşurată online: aproximativ 4.000 de euro. „Fiţi atenţi aici, băăăă, câţi bani am făcut! 4.087 de dolari! Mânca-v-aş Dumnezeul, pe statistică! Fraţilor, 4.087 de dolari, fiţi atenţi acum! Venit din felicitări - 3.893 de dolari, venit estimat din anunţuri - 142 de dolari şi din Youtube Premium - 51 de dolari", a susţinut Nelson Mondialu'.
Cine e Nelson Mondialu'

Pop Nelson Simone din Cluj, pe numele său real, a strâns un număr impresionant de fani după ce a început să publice diverse filmuleţe „haioase" pe Youtube în care el este personaj principal. De fiecare dată, clujeanul îşi etalează bancnotele de 500 de euro, sticlele de parfumuri şi bijuteriile de aur pentru a poza într-un bogătaş excentric. Interlopul avut în trecut legături cu un grup infracţional acuzat de trafic de droguri. A avut şi numeroase apariţii la „Acces Direct".

loading...
PUTETI CITI SI...