Inlocuit la naștere cu un alt copil. O mamă și-a revăzut fiul după 28 de ani

Postat la: 29.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Inlocuit la naștere cu un alt copil. O mamă și-a revăzut fiul după 28 de ani

O mamă din China a aflat după 28 de ani că băiatul pe care l-a crescut de la naștere nu este sânge din sângele ei. Adevărul a ieșit la iveală printr-o situație nefericită.

Femeia a aflat că nu este mama miologică a băiatului pe care l-a crescut, după ce aceasta a încercat să-i salveze viața, donându-i sânge, tânărul fiind diagnosticat cu cancer la ficat. În urma analizelor a observat că nu are același timp de sânge cu Zhang, așa că a cerut un test ADN.

Lucrurile au fost limpede apoi. Aceasta a început să investigheze și a alertat Poliția Locală, în speranța că-și va regăsi fiul biologic. În același timp, femeia i-a ascuns tânărului bolnav descoperirea făcut, nevrând să-i cauzeze mai multă suferință în acest stadiu al vieții sale, potrivit Daily Mail, relatează Gândul.ro. Culmea, în aceste circumstanțe șocante, un alt aspect a uimit oamenii. Femeia a mers să raporteze cazul la secția de Poliție unde fiul biologic Guo lucrează ca polițist.

„Când poliția l-a sunat pentru prima dată pe tatăl meu adoptiv, a crezut că este o înșelătorie. Dar, întâmplător, mama mea biologică a raporta cazul la aceeași secție de poliție unde lucrez", a spus Guo. „Am fost total perplex. Am crezut că este imposibil să se întâmple așa ceva. Am simțit o furtună de emoții diferite. Este foarte greu de descris cu ajutorul cuvintelor." Reprezentanții spitalulului au spus că vor analiza incidentul și vor cerceta cum au fost mutați accidental cei doi bebeluși.

loading...
PUTETI CITI SI...