Incredibilul s-a produs! Artista Demi Lovato solicită să nu mai folosim termenul "aliens" pentru că este ofensator pentru extratereștri

Postat la: 13.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Incredibilul s-a produs! Artista Demi Lovato solicită să nu mai folosim termenul

Cântăreața și actrița Demi Lovato spune că oamenii nu ar trebui să folosească termenul "aliens" atunci când se referă la extratereștri, pentru că ființele spațiale ale lumii ar putea fi ofensate.

Lovato, în vârstă de 29 de ani, a făcut remarcile în timpul unui recent interviu cu Pedestrian, legat de emisiunea ei "Neidentificat cu Demi Lovato". Neidentificat încearcă să „descopere adevărul despre fenomenele OZN". În timpul interviului cu Pedestrian, Lovato a spus: „Cred că trebuie să nu-i mai numim aliens, deoarece aliens este un termen disprețuitor pentru orice... De aceea îmi place să le spun ET!" Ea crede că extraterestrii probabil nu sunt dăunători și nu au niciun interes să preia Pământul.

„Chiar cred că, dacă ar exista cineva care ar vrea să facă asta, s-ar fi întâmplat până acum". Termenul „aliens" provine din cuvântul franțuzesc „alien" și din termenul latin „alienus" - ambele însemnând „ciudat" sau „străin". „Am fost credincioasă toată viața mea", spune Lovato. „Și m-am gândit, știi, sunt într-o poziție în carieră în care mă scald în mai multe ape. Și am trecut cumva natural la următorul pas. Am vrut să filmez totul despre aceste OZN-uri, astfel încât fanii mei să poată afla ce știu eu."

În timpul unui interviu recent pentru E!News , Lovato a dezvăluit că a avut o „experiență frumoasă și incredibilă" cu o ființă despre care consideră că era de natură extraterestră. „Am fost în deșertul Joshua Tree și am văzut un glob albastru care se afla la aproximativ 50 de metri distanță, poate mai puțin, și parcă plutea deasupra solului, ca și cum păstra distanța față de mine", a explicat Lovato.

Lovato a adăugat că a avut o mulțime de experiențe recente cu ceea ce presupune că sunt extratereștri și OZN-uri, determinând-o să-și deschidă mintea mai mult pentru posibila existență a extratereștrilor. „Aș spune că sunt mult mai puțin sceptica decât eram înainte". Demi Lovato a mărturisit la începutul acestui an că a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct după ce a luat o supradoză de droguri în 2018. Doctorii i-au spus ulterior că a fost la doar câteva minute de moarte.

loading...
PUTETI CITI SI...