Gigi Becali a devenit bunic! Ce nume va purta micuţa

Postat la: 15.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Gigi Becali a devenit bunic! Ce nume va purta micuţa

Emoţii mari în familia lui Gigi Becali. Fiica omului de afaceri, Teodora, care s-a căsătorit anul trecut, în toamnă, cu Mihai Mincu, a născut o fetiţă de nota 10. Micuţa a avut la naştere 3,900 şi va purta numele Maria.

"Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Are 3,900 kilograme. O cheamă Maria. Naşii sunt fata lui Teia şi ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineaţa când eram la biserică, şi până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi şi m-am rugat să nască fata sănătoasă", a mărturisit Gigi Becali. "Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă!", a mai spus acesta.

Teodora şi Mihai s-au bucurat anul trecut de o nuntă ca-n poveşti.Evenimentul a fost unul grandios şi a costat în jur de 500.000 de euro. Cuplul locuieşte acum în Dobroeşti, unde ginerele lui Becali deţine o vilă. "Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie", mărturisea Gigi Becali înainte să îşi conducă fiica la altar. Astăzi, cei doi i-au mai oferit un motiv de bucurie.

loading...
PUTETI CITI SI...