Emma Zeicescu revine în actualitate! Ea va prezenta la Gândul LIVE realitatile fiecarei zile

Postat la: 04.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Emma Zeicescu revine în actualitate! Ea va prezenta la Gândul LIVE realitatile fiecarei zile

După o carieră de 20 de ani în televiziune, Emma Zeicescu a făcut pasul către online! Jurnalista lansează în piața media cea mai nouă și influentă emisiune din România. Din 10 februarie, începând cu ora 11.30, Emma Zeicescu îți va prezenta pe Gândul.ro realitățile fiecărei zile.

"Este o bucurie pentru mine că am ocazia săa fac parte din acest proiect, de la începuturile lui. Sunt foarte mândră de tot ce am construit, într-un timp foarte scurt, împreună cu Adrian Artene - Director Editorial și Bebe Nicola - Producător General. Suntem cea mai proaspătă echipă din online. Colegii din echipă au fost aleși cu mare atenție, dintr-o piață aflată parcă într-un vortex al schimbărilor. Viitorul este...ONLINE!

Vom lansa un produs dinamic, profesionist, orientat către actualitate. Îmi doresc ca 'Gândul LIVE' să devină principala sursă de informare a omului care navighează online. Pentru asta punem accentul pe subiectele care nasc emoție în societate, pe evenimentele care pot fi anticipate, dar și pe expertiza invitaților. România nu ne lasă să ne plictisim, așa că măcar să înțelegem împreună de unde încep și unde se termină realitățile zilnice.

Ce aducem nou? O abordare echilibrată a informațiilor și un dialog onest! Suntem foarte fericiți și că beneficiem de un studio nou-nouț, cu tehnică de ultimă generație. În fiecare zi îți trimit gânduri bune, așa că te aștept la Gândul LIVE, de luni până vineri, de la 11.30!"

Emma Zeicescu are o experiență de aproape 20 de ani în media TV. Este specializată în News, Debate politic și Breaking News. De-a lungul timpului, jurnalista a lucrat la TVR1, Digi24 și Realitatea TV.

loading...
PUTETI CITI SI...