Edi Vacariu, marele câștigător al sezonului 8 iUmor de la Antena 1. A plecat acasă cu 20.000 de euro

Postat la: 07.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Edi Vacariu, marele câștigător al sezonului 8 iUmor de la Antena 1. A plecat acasă cu 20.000 de euro

Sezonul 8 iUmor și-a desemnat câștigătorul, iar atmosfera a fost una de spectacol la superlativ. 11 concurenți au ajuns în finală, încercând să îi impresioneze pe jurați, însă cel care a reușit să fie number one a fost Edi Vacariu.

Anghel Constantin, Paul Diaconescu, Cristina Garcia, Marius Coandă, Adrian Stoica, Teodora Nedelcu, Eduard (Edi) Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu au fost desemnați prin votul publicului câștigătorii fiecărei ediții din acest sezon. Lor li s-a adaugat și Petre Dănuț Irinel, concurentul care a câștigat semifinala din acest sezon și a primit șansa de a intra în "luptă" în finala de aseară.

Sâmbătă seară, la marea finală din sezonul 8 iUmor, publicul telespectator a putut vota prestația concurenților într-un interval de 20 de minute, votul fiind decis prin SMS. A fost un sezon al suprizelor și al prestațiilor de excepție, fiecare dintre finaliști dorind să pună mâna pe marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Dincolo de toate emoțiile, Edi Vacariu a "tras aer în piept" și s-a dovedit a fi cel mai bine "pregătit", din toate punctele de vedere, astfel că recompensa impresionantă a fost cu adevărat meritată. Concurentul speră ca acesta să fie, de altfel, un început de drum.

"Ce să zic... Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați votat, mă bucur că v-am plăcut, că m-ați adus până aici. Sper ca asta să fie într-adevăr o ușă spre o carieră în stand-up-ul românesc, pentru că asta îmi doresc să fac toată viața", a mărturisit marele câștigător, vizibil emoționat.

loading...
PUTETI CITI SI...