Ea este regina drogurilor pentru VIP-uri: A fost reținută, după ce a murit Matthew Perry - actorul din Friends

Postat la: 17.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Ea este regina drogurilor pentru VIP-uri: A fost reținută, după ce a murit Matthew Perry - actorul din Friends

Jasveen Sangha, supranumită "Regina Ketaminei, a fost arestată, după moartea actorului Matthew Perry, superstarul serialului "Friends". Sangha ar fi parte a unei rețele care distribuie droguri în lumea VIP-urilor, iar ea era recunoscută drept persoana care se ocupă doar de cei mai bogați și mai faimoși oameni.

Sangha, în vârstă de 41 de ani, a fost acuzată într-un rechizitoriu cu 18 capete de acuzare de distribuire de substanțe interzise, inclusiv doze de ketamină, care l-au ucis pe Matthew Perry. Sangha - care ar fi fost cunoscută în North Hollywood ca dealer al celebrităților și a fost supranumită „Regina Ketaminei" din cauza activității sale prolifice. În rechizitoriu, discuțiile dintre inculpați au dezvăluit că Sangha era cunoscută în comunitate pentru faptul că „se ocupa numai de celebrități și persoane de top" în afacerea sa cu droguri.

Ea este acuzată de conspirație în vederea distribuirii de ketamină, întreținere a unui local în care se consumă droguri, posesie cu intenția de a distribui metamfetamină, posesie cu intenția de a distribui ketamină și cinci capete de acuzare pentru distribuirea de ketamină. Sangha își împărtășea stilul de viață somptuos, care ar fi fost finanțat din traficul de stupefiante, pe Instagram - unde a postat fotografii din vacanțele sale în Mexic și Japonia.

loading...
PUTETI CITI SI...