Dorian Popa a rupt tăcerea despre relația cu Oana Zăvoranu: "Este adevărat că..."

Postat la: 20.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dorian Popa a rupt tăcerea despre relația cu Oana Zăvoranu:

La câteva zile bune de când CANCAN a dezvăluit în exclusivitate informații despre apropierea suspectă dintre Oana Zăvoranu și Dorian Popa, acesta din urmă a rupt tăcerea în legătură cu acest subiect care i-a bulversat pe fani și nu numai.

În vârstă de 31 de ani, Dorian Popa a infirmat zvonurile potrivit cărora ar avea o relație mult mai apropiată cu Oana Zăvoranu, care este cu 15 ani mai mare decât el. Tânărul artist a explicat motivul pentru care ar fi apărut aceste informații legate de o posibilă idilă. Vă reamintim că aceste noutăți din anturajul celor doi au venit după ce soțul Oanei Zăvoranu a fost surprins în ipostaze tandre cu o domnișoară focoasă. Alex Ashraf și controversata vedetă s-au căsătorit în secret în urmă cu mai bine de trei ani.

"Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul «Sacrificiul». Este adevărat că în noul sezon al serialului, «Alegerea», rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.

Eu am o relaţie ce durează de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion, ne impune să nu amestecăm munca cu viaţa personală.

Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectată. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şi prietenii, dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal", a declarat Dorian Popa, conform spynews.ro.

loading...
PUTETI CITI SI...