Discurs fără precedent a lui Meghan Markle: Ducesa de Sussex a dezvăluit că a fost vizată de hărțuire și abuz pe rețelele de socializare

Postat la: 09.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Discurs fără precedent a lui Meghan Markle: Ducesa de Sussex a dezvăluit că a fost vizată de hărțuire și abuz pe rețelele de socializare

Ducesa de Sussex a criticat „toxicitatea aparent nesfârşită" a reţelelor sociale, dezvăluind că a fost vizată de „hărţuire şi abuz" în timp ce era însărcinată cu Archie şi Lilibet.

Meghan a fost vorbitorul principal la un evenimentl care a marcat Ziua Internaţională a Femeii la festivalul anual SXSW din Austin, Texas.

Ea a spus că acum păstrează distanţa faţă de astfel de comentarii pentru confortul propriu.

Prinţul Harry se afla în primul rând în public, urmărind discursul.

Meghan a spus că oamenii au „uitat umanitatea" în anumite zone ale media şi din sfera digitală.

„Cea mai mare parte a agresiunii şi abuzurilor pe care le-am experimentat pe reţelele sociale şi online a fost atunci când eram însărcinată cu Archie şi cu Lili", a explicat ea.

Fosta actriţă din Suits, în vârstă de 42 de ani, a discutat, de asemenea, mai multe subiecte, de la importanţa reprezentării diverse până la portretizările maternităţii în film şi divertisment.

Meghan a spus că i s-a părut „deranjant" faptul că femeile manifestă ură una faţă de cealaltă online, adăugând: „Nu pot înţelege asta".

„Dacă citeşti ceva groaznic despre o femeie, de ce împărtăşeşti prietenilor tăi?", a intrebat ea.

„Dacă ar fi fost prietenul tău, sau mama ta sau fiica ta, nu ai face-o", a comentat Meghan Markle,

„Cred că aceasta este piesa care lipseşte atât de mult acum (cu) ceea ce se întâmplă în spaţiul digital şi în anumite secţiuni ale mass-media - am uitat de umanitatea noastră şi asta trebuie să se schimbe", consideră Meghan Markle,

La îndemnul colegei sale de paneli Katie Couric, Meghan a împărtăşit din nou modul în care o scrisoare pe care a trimis-o la vârsta de 11 ani gigantului de bunuri de larg consum Procter & Gamble a dus la schimbarea unei reclame sexiste care promovează detergentul de spălat vase.

Meghan a spus că această experienţă i-a arătat puterea de a vorbi şi de a susţine. „Vocea ta nu este mică, trebuie doar auzită", a spus ea audienţei.

loading...
PUTETI CITI SI...