Descoperirea șocantă făcută de Bianca Drăgușanu, în telefonul lui Alex Bodi. S-a întâmplat înainte de a se despărți definitiv

Postat la: 04.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Descoperirea șocantă făcută de Bianca Drăgușanu, în telefonul lui Alex Bodi. S-a întâmplat înainte de a se despărți definitiv

Ies la iveală detalii cutremurătoare din mariajul Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. Se pare că blondina a făcut descoperiri șocante înainte ca totul să se sfârșească definitiv.

Înainte de a pleca din vila fostului soț din Mediaș, Bianca Drăgușanu a descoperit lucruri șocante în telefonul lui Alex Bodi. Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, vedeta a găsit numeroase mesaje între el și Daria Radionova, în care cei doi își spuneau cât de dor le este unul de altul, dar și multe alte lucruri.

Se pare că asta nu este tot, căci Daria Radionova nu ar fi singura femeie cu care vorbește Alex Bodi, ci ar mai exista și altele. Mai mult, în acest moment, Alex Bodi ar fi undeva între ciocan și nicovală, căci în timp ce pe Bianca Drăgușanu o iubește și o consideră o obsesie, afaceristul din Mediaș a dezvoltat o pasiune și pentru Daria Radionova, puștoaica de numai 24 de ani care l-a cucerit.

„De aceea a plecat Bianca din vila acestuia. A găsit discuții între el și Daria, discuții din care se înțelegea clar faptul că sunt mai mult decât prieteni. Spuneau că le este dor unul de celălalt, etc. Culmea e că Alex avea discuții cu mai multe femei, nu numai cu Daria. Bianca a văzut negru în fața ochilor, a făcut ditamai scandalul și a plecat", au spus anumite surse, pentru publicația citată.

Chiar dacă se află la Londra de mai bine de o săptămână, alături de Daria Radionva, Alex Bodi nu a uitat-o nici pe Bianca Drăgușanu, căreia i-a trimit un buchet uriaș de trandafiri albi. Vedeta a rămas indiferentă la gestul fostului său soț și a dat foc florilor, dar și bilețelului pe care l-a primit odată cu el.

„Daria este extrem de îndrăgostită de Alex de mult timp. La prima vedere, el este un bărbat după care te poți aprinde extrem de repede. Este serios, muncitor, întotdeauna sigur pe el și foarte galant cu femeile. Acum s-a întors la Daria ca la soția lui. Cu cadouri, cu vorbe mari și promisiuni, jură că ea este singura femeie din viața lui. Însă, în același timp, o iubește și pe Bianca. I-a trimis flori, ca să îi amintească acest lucu.

Nu ar vrea să o piardă pe niciuna. Bianca este pasiunea lui, nebunia lui, însă sunt prea multe scandaluri între ei. El spune că Bianca este incapabilă să iubească frumos și demn. De cealaltă parte este Daria, care l-a cucerit prin simplitatea și veselia ei. Daria este o tipă mereu pusă pe șotii, pe distracție, nu are răutăți și nici nu este genul care să creeze certuri. Alex o place pentru asta, spune că îi dă un sentiment de liniște. O mai place și pentru că are propriile afaceri și se descurcă foarte bine, este o femeie independentă" au mai spus anumite persoane, pentru sursa citată.

loading...
PUTETI CITI SI...