Dana Budeanu știe tot ce face Monica Bârlădeanu cu doctorul Gheorghiță: "Aveți niște vecini care dau pe goarnă tot. Zburdă candelabrele"

Postat la: 01.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Dana Budeanu știe tot ce face Monica Bârlădeanu cu doctorul Gheorghiță:

Dana Budeanu i-a recomandat la început lui Valeriu Gheorghiță să nu o mai ducă în Bulgaria pe Monica Bârlădeanu. "Păi, voi știți unde a umblat Monica? Și tu o duci în Bulgaria, în jacuzzi cu alții? Păi, ea n-a intrat în viață ei în jacuzzi cu alții. Nu cred că există femeie să fi fost pe barosaneală și acum să tragă la sărăcie".

Mai nou, Dana Budeanu primește informații "de la sursă" despre cum decurge relația dintre Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu.

„Ce-ai, mă? Nu ți-am zis că zburdă candelabrele? Ce vorbești? Monica, eu vorbesc cu tine cu drag, cu domnul Gheorghiță nu am treabă la revedere și la gară, ce ne-a făcut... Dar vreau să îți spun că am niște vecini de la tine din bloc care ne dau pe goarnă tot ce faceți, băi, absolut tot! S-a creat o brigadă, ori ei stau într-un fel de complex, ori din bloc, ori ceva. Cert e că vecinii ne spun tot ce faceți. Băi, ne trimit poze, înnebunești! I-a venit Monicăi nu știu ce cutie, a lăsat-o pe hol, ori nu știu ce a făcut cu mașina de spălat. Înnebunești!", i-a transmis Dana Budeanu Monicăi Bârlădeanu.

loading...
PUTETI CITI SI...