Cum s-a transformat bărbatul din imagine după ce, timp de o lună de zile, a mâncat doar mâncare pentru câini

Postat la: 02.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum s-a transformat bărbatul din imagine după ce, timp de o lună de zile, a mâncat doar mâncare pentru câini

Cei care doresc să slăbească apelează la diferite diete, mai mult sau mai puțin lăudate, încercând să se adapteze, cotidian, cerințelor culinare și punctelor de reper stabilite de specialiști. Însă un bărbat a luat o hotărâre drastică, astfel că - timp de 30 de zile - a consumat numai... mâncare pentru câini.

Ideea de la care a plecat bărbatul respectiv a fost aceea că trebuie să demonstreze calitatea produsului preparat chiar de angajații companiei sale. Mitch Felderhoff este director general al unei companii din Germania care produce mâncare pentru câini, așa că a decis să împingă totul la extrem și să facă o demonstrație pe propria persoană.

Firește, nu a fost un demers facil, însă Mitch Felderhoff s-a dovedit a fi perseverent. După o lună de zile, mâncând numai mâncare pentru căței, bărbatul a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme, ceea ce înseamnă că "a dat jos" 1 kilogram pe zi.

La sfârșitul celor 30 de zile, bărbatul a declarat că nu a fost deloc ușor să ducă la capăt o astfel de provocare, mâncare pentru căței având un miros care nu te îmbie să o consumi, gustul fiind, la rândul său, oribil. „Hrana de câini nu e deloc uşor de mâncat. Are gustul exact ca mirosul ei. În primele patru zile a fost foarte greu. Nu mi-a plăcut", a declarat Felderhoff.

loading...
PUTETI CITI SI...