Cum au reuşit două femei să păcălească 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele. Au câştigat o avere în doar doi ani

Postat la: 04.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum au reuşit două femei să păcălească 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele. Au câştigat o avere în doar doi ani

19 bărbaţi care aveau nevoie de o parteneră de viaţă au aflat că împart 2 femei. Ei au fost înşelaţi de acestea cu peste 300.000 de euro. Autorităţile din Mongolia Interioară, regiune autonomă din China, au confirmat că cele două femei şi 3 complici care se dădeau drept membri ai familiei, au fost arestaţi.

Toată povestea a ieşit la lumină după ce unul din miri a găsit pe o reţea socială o filmare de la o nuntă, în care mireasa era chiar soţia lui. Bărbatul s-a dus la poliţie, iar în urma anchetei s-a aflat că femeia făcea parte dintr-un grup de 5 persoane care a pus la cale o escrocherie ingenioasă, prin căsătorie. Astfel, 2 femei îndeplineau rolurile de soţii şi alte trei persoane, de rude apropiate. În mai puţin de doi ani, ele au convins 19 bărbaţi să se căsătorească cu ele. Cei mai mulţi dintre ei erau din zonele rurale, unde îşi găsesc foarte greu partenere de viaţă deoarece numărul bărbaţilor e mai mre decât cel al femeilor. Cei 19 bărbaţi au fost convinşi să amâne înregistrarea legală a căsătoriei sub diverse pretexte.

Cel care a aflat totul este un om de 35 de ani, din Urad. În primă fază el l-a sunat pe bărbatul din filmuleţ şi au mers la poliţie, unde au aflat că sunt înşelaţi. Femeia primise de la ei cadouri de logodnă şi sume mari de bani, drept cadou. Femeia, din provincia Gansu, le-a fost prezentată de un „peţitor", care era, de fapt, complicele la schema de escrocherie. La momentul când s-a descoperit toată povestea, ea era căsătorită de 2 luni cu primul bărbat, dar a stat cu el doar 10 zile, spunând că trebuie să aibă grijă de părinţii grav bolnavi. Anchetatorii au descoperit că cele două femei acţionau identic şi îşi găseau partenerii prin intermediul aceluiaşi peţitor. Primele căsătorii au fost încheiate în 2019 şi, între timp, cele două s-au căsătorit în total cu 19 bărbaţi.

loading...
PUTETI CITI SI...