Cheloo despre iubita lui Smiley: "Se băteau turcii la gura ei"

Postat la: 11.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cheloo despre iubita lui Smiley:

Cheloo este recunoscut ca fiind o vedetă lipsită de inhibiții sau frustrări. Din această cauză, replicile sale sunt, de cele mai multe ori, acide, tranșante și... memorabile. Iar un exemplu sugestiv este chiar un "atac fără milă" la adresa lui Smiley. Iar povestea din spatele "săgeților" trimise de nonconformistul Cheloo are ca punct de reper anul... 2010.

În perioada respectivă, trupa "Paraziții" a scos pe piață o piesă cu mare priză la public - "O chema". Mai multe vedete de la noi au fost luate la "bani mărunți" și făcute "praf și pulbere". Iar printre ele s-au aflat Smiley și... iubita lui de atunci, Laura Cosoi. Acesta este versul, cântat de Cheloo, în care Smiley și Laura sunt "loviți" fără menajamente. "O chema Laura, era combinată cu Andrei / Dar în lipsa mea și-a lui se băteau turcii la gura ei".

Trimiterile lui Cheloo - el fiind autorul versurilor în trupa "Paraziții" - sunt foarte clare. Laura din piesă e chiar Laura Cosoi, iubita lui Smiley. Iar Andrei? Ei bine, numele din buletin al lui Smiley este... Andrei Maria. Mai mult, "în lipsa mea" este o trimitere clară către piesa lui Smiley, "În lipsa mea".

loading...
PUTETI CITI SI...