Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru cei trei copii

Postat la: 28.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru cei trei copii

Elena Băsescu este o mamă singură de ceva vreme. Aceasta a trecut printr-un divorț monstru de fostul soț, iar acum muncește din greu să le poată oferi copiilor ei tot cea ce își doresc. Acum, că cel mai mic dintre copiii ei a ajuns la vârsta de doi ani și ea a ieșit din concediu, a dorit să se întoarcă în politică.

Elena Băsescu a candidat la Constanța din partea PMP, partidul înființat de Traian Băsescu, numai că formațiunea nu a reușit să aibă procentul necesar pentru a intra în Parlament. Astfel, fiica lui Traian Băsescu nu doar că nu a ajuns deputat, dar și-a pierdut și locul de muncă pe care îl avea înainte de alegeri. Înainte de alegeri, în calitate de candidat, Elena Băsescu și-a depus și declarația de avere, care este una aproape goală. Elena Băsescu nu are proprietăți pe numele său, are însă un BMW din 2020, bijuterii de 40.000 de euro și peste 160.000 de euro în conturi la bancă.

Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu! O parte din bani vin din pensia alimentară pe care fostul soț o plătește pentru cei doi copii pe care îi are împreună cu aceasta. În declarația de avere, Elena Băsescu a trecut și suma de 60.000 de lei reprezentând "pensii alimentare minori", de la Bogdan Ionescu. Elena Băsescu este mamă singură pentru cei trei copii ai săi: Sofia de 7 ani, Traian de 5 ani, ambii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, și încă o fetiță, Anastasia, de 2 ani, din relația cu Cătălin Gheorghe.

Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu. În data de 24 februarie 2008, a fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România (cu 377 voturi pentru și 6 împotrivă), fapt care a dus la demisia fizicianului Eugen Stamate din Comisia Prezidențială pentru Educație, în semn de protest.

În perioada 2009-2014, fiica lui Traian Băsescu a fost europarlamentar al României. EBA câștiga în acea perioadă un salariu de 6.000 euro pe lună. Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu! Înainte de a o naște pe Anastasia, Elena Băsescu a lucrat la Camera de Comerț și Industrie a României din 2016, acolo unde fusese încadrată inițial cu un salariu de 3.000 lei pe lună. Elena Băsescu s-a angajat în 2016 la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale și are un salariu net de 30000 lei. În 2020, Elena Băsescu candidează la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.

loading...
PUTETI CITI SI...