Carmen Harra prezice cine va fi noul președinte al României! A anticipat și primul tur al alegerilor

Postat la: 18.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Carmen Harra prezice cine va fi noul președinte al României! A anticipat și primul tur al alegerilor

Mai sunt doar câteva zile până la turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2019, iar analiștii politici încearcă să "descifreze" toate misterele electorale încă neelucidate. Dar nu numai specialiștii oferă pronosticuri referitoare la rezultatul alegerilor, ci și celebra prezicătoare Carmen Harra.

Cine va fi noul președinte al României? Iată o întrebare care se află pe buzele românilor, cu toate că - dacă ținem cont de sondaje și de rezultatul primului tur de scrutin - pare a exista deja un câștigător. Carmen Harra consideră că marile erori ar trebui corectate și crede că Iohannis va cîștiga încă un mandat.

"Ceva se va schimba în România...", spune Carmen Harra. "Adică, nu mă refer neapărat la președinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp... S-au făcut niște erori masive și asta trebuie corectate", a spus Carmen Harra.

In primul tur al alegerilor, după ce a cerut data de naștere a Vioricai Dăncilă, Carmen Harra a emis o serie de previziuni: "Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână pe primul loc... Ea e pe muchie de cuțit. Șansele ei de a intra (în turul al doilea al prezidențialelor, n. red.) ar fi, dar e pe muchie de cuțit, va fi la limită între locul doi sau trei".

Totuși, Carmen Harra este convinsă că, în anii care urmează, România va avea o femeie în fotoliul de la Cotroceni. "Ne va surprinde, va veni tare din spate o femeie blondă. Nu, nu Elena Udrea, nu am văzut-o niciodată pe post de președinte, nici Gabriela Firea... Altcineva, o femeie în jur de 40 de ani, nu Alina Gorghiu, altcineva neașteptat", a mai spus Carmen Harra.

loading...
PUTETI CITI SI...