"Calmați-vă, că abia leagă două cuvinte..." Traperița Erika Isac făcută praf de un coleg de breaslă!

Postat la: 11.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cântăreața de trap Erika Isac (24 de ani), care a făcut furori cu noua sa piesă, "Macarena", a fost criticată dur de un coleg de breaslă, cântărețul Tudor Șișu, membru al trupei "La familia".

Piesa "Macarena", inspirată după celebrul hit al anilor 90 și care condamnă violența împotriva femeilor, a strâns milioane de vizualizări pe Youtube, însă a provocat și numeroase critici, așa cum e opinia împărtășită pe Facebook de Tudor Șișu. "Am înțeles chestiunea cu Macarenea și e ok... acum vreți să o transformați pe femeie în mare activistă, calmați-vă, liniștiți-vă că abia leagă două cuvinte, aaaa și să nu uit, o să avem ocazia să dovedim egalitatea fetelor... ne vedem în tranșee. Practic vă chinuiți să importați toate bolile bătrânului Apus", a scris artistul pe facebook.

"Când eram eu puștoaică, toate eram îmbracate la fel. Aveam două bluze și pe alea le purtam.... Locuiam în 'pădurice', bloc cu patru etaje, numai securiști. Acolo se întâmplau toate cele (fumat, băut, apoi altele). Îmi era frică iarna, noaptea când veneam de la școală. Eram îmbracată până-n gât... și tot am fost amenințată cu cuțitul de un nebun... Înainte se întâmplau multe... Tata pleca cu sare-n buzunar s-o ia pe mama de la metrou, de la schimbul 3... Acum, cu tehnologia asta, nici să urlii la copil pe stradă nu poți, că apari la știri. Altă chestie, în mall, gagica de nici 18 ani, în sutien negru și cu geacă pe deasupra. M-au întrebat copiii de ce n-are bluză? Ce răspuns să le fi dat? 'Macarena'", a completat cineva la comentarii.

loading...
PUTETI CITI SI...