Cătălin Botezatu o "pune la colț" pe Iulia Albu: "Dacă nu era emisiunea, nu exista! S-a agățat și de Mihai Albu..."

Postat la: 15.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cătălin Botezatu o

Unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară a făcut mărturisiri uluitoare despre fosta jurată de la "Bravo, ai stil"! Începe războiul între Iulia Albu și Cătălin Botezatu.

În ciuda problemelor de sănătate serioase prin care a trecut în ultimele luni, se pare că pe Cătălin Botezatu nici o operație la colon nu îl poate ține pe loc. Abia a început să-și recapete puterile, că designerul și-a prezentat deja noua colecție pentru sezonul rece.

La finalul evenemientului, Cătălin Botezatu a oferit un interviu senzațional, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România. Celebrul creator de modă nu a ratat ocazia și a vorbit despre fosta jurată de la "Bravo, ai stil!". Din câte se pare, conflictul dintre cei doi e departe de a ajunge la final. Și asta pentru că Bote nu a găsit prea multe cuvinte de laudă la adresa Iuliei Albu. Ba din contră, designerul a "pus-o la colt" pe fosta jurată.

"Dacă nu era emisiunea "Bravo, ai stil!" nu exista. Mai bine zis dacă nu era un Mihai Albu de care ea s-a agățat pentru credea că o să o ajute. El a ajutat-o cât a putut, dar omul nu avea așa de mulți bani cum ea a crezut. Nu i-a permis să-i "omoare" clienții cum ea a făcut-o. Ea i-a îndepărtat și clienții și creatorii cu care el lucra. Inclusiv eu am lucrat cu el, dar nu din cauza ei am încetat colaborarea. Iulia e o fată ok, a încercat să meargă printre jaloane și încearcă să supraviețuiască cum e firesc", a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate.

Iulia Albu și Cătălin Botezatu s-au numărat printre vedetele care au mers să-l conducă pe ultimul drum pe designerul Răzvan Ciobanu. La slujba din biserică, Iulia Albu a ținut un discurs. În declarațiile sale, Iulia Albu a afirmat că unii dintre cei care au venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au venit „pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu".

Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de comentariile Iuliei Albu, afirmând: „A început să spună că „unii au venit aici să bată cuie", lucru care m-a durut. Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă".

De-a lungul timpului Cătălin Botezatu nu a vorbit deschis despre averea sa. Dar din câte se pare ultimele cumpene din viață și-au pus amprenta asupra destul de serios. Celebrul designer a stabilit cum se va împărți averea ce pare să fie estimată la aproximativ 100 de milioane de euro. Cătălin Botezatu a vorbit deschis, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România, despre modul în care și-a făcut testamentul.

Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele "Botezatu" sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..) Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici în colo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion", a declarat Cătălin Botezatu.

 

loading...
PUTETI CITI SI...