Bomba puturoasa: Un avion a fost întors din drum din cauza terorii asupra pasagerilor cu un miros infernal

Postat la: 01.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Bomba puturoasa: Un avion a fost întors din drum din cauza terorii asupra pasagerilor cu un miros infernal

Un avion American Airlines s-a întors din drum pentru a da jos un pasager din cauza flatulenței sale excesive. Pasagerii au încercat să facă haz de necaz, însă călătoria le-a devenit imposibilă.

Incidentul mirositor a avut loc pe 14 ianuarie, pe un zbor al American Airlines pe ruta Phoenix-Austin. Avionul se pregătea să decoleze, dar la scurt timp s-a întors la poarta de plecare, iar echipajul de bord a însoțit afară un pasager care manifesta o flatulență excesivă. Zborul a întârzit circa 30 de minute din cauza pasagerului cu probleme intestinale.

Pentru unii colegi de călătorie, întâmplarea a fost „destul de amuzantă" și „oarecum distractivă". Cel care a povestit întâmplarea pe Reddit a relatat că pasagerul cu pricina era vizibil nemulțumit de ceva și, cel mai probabil, mahmur.

După ce majoritatea pasagerilor s-au așezat la locurile lor, bărbatul a putut fi auzit spunând cu voce tare: „Credeți că asta a fost nepoliticos? Ei bine, mirosiți-o pe asta!", după care a tras un vânt sonor, potrivit martorului, citat de Daily Mail, anunță romaniatv.net.

„Poate ar fi părut amuzant de auzit, dar nu era, totuși, pentru că venea de la un adult, într-un avion", a mai povestit pasagerul pe Reddit. Acesta își amintește că lângă bărbatul cu flatulențe stăteau mai multe femei, care însă l-au ignorat în tot acest timp. „Nu a reacționat nimeni la asta, am schimbat doar zâmbete cu ceilalți pasageri și am dat din cap", a mai spus martorul.

Pasagerul cu probleme și-a continuat „numărul", spre stupoarea tuturor celor aflați la bordul avionului
Unii dintre ei chiar mâncau în timp ce bărbatul își exterioriza problemele interioare. A fost momentul în care un pasager a reacționat și i-a spus bărbatului cu flatulențe: „Dacă nu vă place, puteți zbura în privat", urmat d eun altul: „Cred că am fi cu toții de acord că ești cel mai nepoliticos aici".

Oamenii din avion începuseră deja să vocifereze, moment în care un însoțitor de zbor a intervenit și i-a spus bărbatului: „Ajunge!". La scurt timp, avionul care rula pe pistă pentru a decola, s-a oprit, iar echipajul de zbor a anunțat că aeronava se va întoarce la poartă: „Ne cerem scuze pentru întrerupere, dar ne întoarcem la poartă. Vom oferi mai multe informații când le vom avea".

Când avionul a ajuns la poartă, o însoțitoare de zbor l-a informat pe pasagerul flatulent că nu mai poate continua acea cursă și trebuie să coboare.

„El i-a răspuns pur și simplu „Nu înțeleg", iar ea i-a spus că vor vorbi despre asta în timp ce coboară din avion", a scris martorul. „S-a ridicat, și-a luat geanta și a ieșit liniștit din avion. Cu toții am răsuflat ușurați când a fost îndepărtat, cred că majoritatea persoanelor au fost supărate cu privire la ceea ce ar putea spune sau face acel om în continuare", a completat pasagerul care a descris incidentul.

O a doua persoană care a susținut că se afla în același zbor a scris: „Eu pot să mărturisesc că a fost un zbor împuțit! Nu știam ce a început calvarul, dar erau multe mirosuri care se întreceau acolo. A fost surprinzător că a plecat liniștit, dar a fost un drum al rușinii. L-am auzit mormăind „pur și simplu nu înțeleg".

loading...
PUTETI CITI SI...