Baronul jocurilor de noroc s-a făcut de rușine pe Coasta de Azur: Beam șampanie de 2.000 de euro pentru ca era cea mai ieftina

Postat la: 10.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Baronul jocurilor de noroc s-a făcut de rușine pe Coasta de Azur: Beam șampanie de 2.000 de euro pentru ca era cea mai ieftina

Baronul jocurilor de noroc din România, Sorin Constantinescu, s-a făcut de rușine pe Coasta de Azur! Acesta a povestit că mulți din milionarii care petreceau acolo scoteau sume uriașe din buzunar pentru a agăța femei! Iar când spunem uriașe ne referim la 25.000 de euro pentru o sticlă de șampanie! Cel puțin așa susține Constantinescu.

„Am băut șampanie de 2.000 de euro și mi-era rușine că beau așa șampanie ieftină. Eram la Nisa, la Negresco, și mă sună niște oameni de afaceri din Italia foarte potenți, care au multe miliarde de euro și sunt la alt nivel. Sunt mult peste mine, cu o mie de trepte. Mi-au spus că au văzut că sunt pe Coasta de Azur și m-au întrebat dacă nu vin să discutăm despre un business pe care voiau să-l facem împreună. Am zis da, vin. Unde să vin? Mi-au zis să ne vedem la Saint-Tropez, la Nikki Beach. Era pe la 10 dimineața și ne-am întâlnit pe la 3-4 după-amiaza.

Zic, gata, la Nikki Beach și la Saint-Tropez. Eram cu un asociat de-al meu din acea vreme. Vorbim de anul 2012, acum vreo 12 ani. Mă duc la Nikki Beach, la Saint-Tropez. Piscina mare de la Nikki Beach era plină de gagici și de ruși care cumpărau șampanii Magnum cu 25.000 de euro. Le desfăceau și le vărsau pe fete fără să bea măcar o gură din șampania de 25.000 de euro."

loading...
PUTETI CITI SI...