Asta seara începe noul sezon Românii au Talent pe Pro TV. La ce ora se difuzeaza showul

Postat la: 07.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Asta seara începe noul sezon Românii au Talent pe Pro TV. La ce ora se difuzeaza showul

În această seară va debuta la Pro TV cel de-al zecelea sezon al show-ului de mare succes "Românii au Talent". De-a lungul timpului, telespectatorii au avut parte de momente memorabile, iar câștigătorii fiecărui sezon au intrat în "istoria" televizată a talentelor descoperite de exigenții jurați ai emisiunii.

Andra, Andi Moisescu, Florin Petre și, bineînțeles, intransigentul Florin Călinescu - secondați de Smiley și Pavel Bartoș - vor încerca, și de această dată, să descopere talente autentice care știu să facă, totodată, spectacol. Noul sezon al emisiunii "Românii au Talent" de la Pro TV va începe la ora 20:30, în acestă seară, iar perspectivele sunt, firește, incitante. Există, de altfel, și unele "curiozități" care ar trebui cunoscute de telespectatori înaintea începerii unui nou sezon.

"Românii au talent" a făcut istorie în piața media din România. Audiența înregistrată a fost una record - 59.1 share (cea mai mare audiență înregistrată de un show de divertisment din istoria masurată a audiențelor). Momentul "magic" a fost pe data de 7 martie 2014

Sezonul 10 "Românii au Talent" de la Pro TV va începe în această seară, la ora 20.30

Andra este pregătită pentru o "desfășurare de forțe" impresionantă. Spune că emisiunea "Românii au Talent" poate transforma orice vis în realitate, iar ea - alături de ceilalți jurați - savurează, fără exagerare, fiecare moment.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show", a declarat Andra, conform playtech.ro.

De notat că în acest sezon apare și o regulă nouă. Fiecare jurat va avea opțiunea de a apăsa... de două ori pe butonul auriu - Golden Buzz - pentru concurenții care îi impresionează, aceștia fiind propulsați direct în etapa semifinalelor. Aceeași regulă se aplică și pentru Smiley și Pavel Bartoș.

loading...
PUTETI CITI SI...