Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după nunta de cristal! El a plecat de acasă trantind ușa: "Da, e adevărat!"

Postat la: 17.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează după nunta de cristal! El a plecat de acasă trantind ușa:

Ananmaria Prodan (48 de ani) şi Laurenţiu Reghecampf (45 de ani) divorţează după 13 ani de căsnicie! Reghe, soţul sexy impresarei, a plecat deja de acasă după o cearta şi a recunoscut că-şi îşi doreşte divorţul cât mai repede!

Impresara nu a oferit însă nici o declaraţie pe marginea divorţului, până la această oră! În urmă cu doar două săptămâni dansau la nunta de cristal, iar acum a explodat bomba! Nu este prima dată când în spaţiul public apar zvonuri că cei doi ar divorţa. De fiecare dată însă, sexy impresara a ieşit şi a negat vehement un posibil divorţ între ea şi soţul ei. Mai mult, în urmă cu două săptămâni, pentru a închide gura cârcotaşilor, aceştia au organizat şi nunta de cristal, unde şi-au reînnoit jurămintele în prezenţa rudelor şi a prietenilor. De data asta, insa, Reghe a afirmat raspicat: "Da, e adevarat! Eu m-am si mutat, nu mai suntem impreuna, divortam! Nu dau alte amanunte!" Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi timp de 13 ani.

loading...
PUTETI CITI SI...