Alfred Bulai a fost dat afară din casă de soție după scandalul de la SNSPA: Cei doi s-ar fi cunoscut pe vremea când Ana îi era studentă

Postat la: 14.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Alfred Bulai a fost dat afară din casă de soție după scandalul de la SNSPA: Cei doi s-ar fi cunoscut pe vremea când Ana îi era studentă

Sociologul Alfred Bulai e părăsit de toată lumea după scandalul de la SNSPA. Soția sa, pe care, culmea, a cunoscut-o când îi era studentă, l-a dat afară pe profesor din casa din Bragadiru.

Alfred Bulai, fostul profesor de la SNSPA acuzat de mai multe femei care i-au fost studente că le-a agresat sexual, a fost dat afară din casă de soție. Ana Cornelia Bulai nu a mai suportat să stea sub același acoperiș cu bărbatul care a indignat o țară întreagă.

După ce a fost concediat din funcția de profesor la SNSPA, familia lui Alfred Bulai s-a dezis de el. Ana Cornelia Bulai s-ar fi despărțit de bărbatul acuzat de agresiune sexuală asupra mai multor tinere. Cei doi nu au divorțat oficial pentru că mai au de rezolvat câteva chestiuni legate de afacerea pe care o au împreună și, cu siguranță, alte aspecte legate de familie.

Fostul profesor a putut fi văzut în sfârșit în public, după ce zile întregi s-a ascuns în casă. Soția lui nu ar fi vrut să fie implicată în scandalul monstruos, așa că a decis că acesta nu va mai locui în aceași casă cu ea. Potrivit Cancan, cei doi s-ar fi cunoscut pe vremea când Ana îi era studentă lui Alfred Bulai, iar femeia a urmat aceeași carieră cu a soțului, devenind un sociolog cunoscut, cu apariții la televizor.

Pentru că și-a dorit ca numele ei să stea departe de toată această tevatură, Ana Bulai a rămas în casa din Bragadiru, acolo unde cei doi au înregistrat și adresa firmei lor, AB Search Group. Fostul profesor s-ar fi mutat în Drumul Taberei, într-un apartament modest.

În urmă cu o săptămână, Alfred Bulai a fost concediat de la SNSPA. Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul universității, a semnat dispoziția de desfacere a contractului individual de muncă al profesorului. Decizia a fost luată după ce acesta a primit, marți, 6 august, hotărârea Comisiei de etică privind reclamație de hărțuire sexuală aduse profesorului Bulai, în urma investigației Snoop.ro.

„Am primit astăzi hotărârea Comisiei de Etică a SNSPA privind reclamațiile de hărțuire sexuală, aduse profesorului Alfred Bulai. Am informat decanul Facultății de Științe Politice, conf. univ. dr. Cristian Pîrvulescu, Președintele Senatului SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu, și Consiliul de Administrație că, în calitate de Rector SNSPA și în conformitate cu Art. 172 din Legea învăţământului superior nr. 199/2023, pun în aplicare această hotărâre, cu efect imediat. Prin urmare, am semnat dispoziția de desfacere a contractului individual de muncă al lui Alfred Bulai, începând de azi, 6 august 2024.

Am semnat cu gândul la victimele știute și neștiute ale celui care, în loc să fie profesor, un mentor pentru tinerele generații, a ales să încalce principiile de bază ale oricărei comunități civilizate și să supună mai multe persoane unui tratament nedemn și abuziv", se arată în comunicat.

loading...
PUTETI CITI SI...