Horia Alexandrescu: Răzvan Burleanu a aranjat meciul cu Rusia pentru un comision de 300.000 de euro

Postat la: 15.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Horia Alexandrescu: Răzvan Burleanu a aranjat meciul cu Rusia pentru un comision de 300.000 de euro

Selecționerul Romaniei, Christoph Daum crede că testul cu Rusia va fi unul foarte util în vederea meciurilor viitoare din preliminarii. "Acest meci de pregătire ne va ajuta mult să construim pentru îndeplinirea obiectivului nostru, calificarea la Campionatul Mondial din 2018", a declarat Daum la conferința de presă de dinainte de meciul cu Rusia.

"Va fi o partidă specială, un eveniment sportiv deosebit pentru Groznâi și pentru această regiune. Mă bucur că vom întâlni echipa Rusiei pregătită de Stanislav Cherchesov, prietenul meu de foarte multă vreme", a mai spus Daum. Insa, ceea nu spune antrenorul neamt este faptul ca pentru acest meci rusii au platit catre Federatia Romana de Fotbal condusa de Razvan Burleanu un comision destul de mare. Si acest aspect este confirmat pentru ZIUAnews de catre cunoscutul ziarist si scriitor Horia Alexandrescu.

„Seful FRF anunțase acum un an că îl va susține pe olandezul Van Praag la șefia UEFA. Dar la ora votului recent, alde Burleanu s-a dat cu slovenul Ceferin, susținut public și de ministrul rus al sportului. Bravo, nene, dar spune deschis, să știe și tribunele, adăugând, eventual, și că, absolut întâmplător, în calitatea ta de comersant, tocmai ai aranjat pentru naționala lui Herr Daum un meci de verificare taman cu selecționata Rusiei. Contra unui comision oficial de 300.000 de euro, din care, conform obiceiului de anul trecut, vor lua și salariații federației niscaiva prime !", a precizat Horia Alexandrescu intr-un editorial publicat la sfarsitul lunii septembrie de ZIUAnews si România literară.

loading...
PUTETI CITI SI...