Liviu Negoiţă, din nou la DNA

Postat la: 30.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Liviu Negoiţă, din nou la DNA

Fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoiţă, a ajuns a DNA, fiind citat în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu

La DNA au ajuns, de asemenea, Ștefan Dumitrașcu și Marius Mihăiță, arhitect șef și, respectiv, secretar al Primăriei sectorului 3. Surse judiciare spun că cei trei au fost citați pentru aducerea la cunoștință a obiectivelor expertizei dispuse în dosar. La intrare, nici unul nu au dorit să facă declarații. Liviu Negoiță este urmărit penal pentru două infracțiuni de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată. Ștefan Dumitrașcu și Marius Mihăiță sunt urmăriți penal în acest dosar pentru aceleași fapte.

Potrivit DNA, în perioada 2008-2009, Liviu Negoiță, Marius Mihăiță și Ștefan Dumitrașcu, prin îndeplinirea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu referitoare la verificarea legalității actelor întocmite, au eliberat patru autorizații de construire și certificatele de urbanism aferente acestor autorizații pentru un imobil situat pe Calea Dudești, sector 3, cu nerespectarea normelor de urbanism și protecție a zonelor în care se găsesc monumente istorice.

 

loading...
PUTETI CITI SI...