Cozmin Gușă: Candidații suveraniști, foști informatori ai Securității sau acoperiți ai serviciilor secrete, trebuie devoalați și expuși public

Postat la: 13.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Cozmin Gușă: Candidații suveraniști, foști informatori ai Securității sau acoperiți ai serviciilor secrete, trebuie devoalați și expuși public

Candidatul la președintia României Cozmin Gușă e de părere ca toti candidatii suveranisti, foști informatori ai Securității sau acoperiți ai serviciilor secrete, trebuie devoalați și expuși public. Si iata de ce este important in acceptiunea lui Gușă:

"A făcut ceva vâlvă afirmația pe care am expus-o săptămâna trecută într-o conferință de presă la Constanța, unde am zis că mă voi concentra să expun public orice viitor candidat suveranist ce a fost informator al Securității sau este acoperit al serviciilor secrete, românești sau străine, adăugând, în schimb, că sunt bineveniți în competiție toți ceilalți fără manetă sau mâner, pentru că așa pot să fie descriși cei pe care i-am evocat. Asta înseamnă să fii dependent de vreun ofițer de legătură ce te poate șantaja în orice moment, deci, în consecință, îți poate comanda orice. Știu că legea prevede acest lucru, interdicția de candidatură pentru acoperiți ai serviciilor secrete, dar tot așa era legea și când ne-am trezit cu președinte din Iliescu-KGB sau Băsescu Petrov, cu candidați de tip Adi Bombonel sau Ponta 'Dottore' și mulți alții. Mai mult ca sigur că o să constatăm în viitor și un Iohannis acoperit al unor servicii secrete.

Suveranismul naționalist în România are un bazin electoral ce trece de 50%, deci e limpede că poate și ar trebui să dea viitorul președinte al României, iar pentru ca să se împiedice acest lucru a fost luat în calcul deja să fie impuși cât mai mulți candidați suveraniști pentru ca votul să fie porționat în felii mai mici pentru fiecare, astfel încât în turul doi să ajungă doar candidați de tip Ciolacu, Ciucă, Nicușor Dan etc., adică politicieni români bine controlați de către Factorul Extern, politicieni ce nu vor deservi deci interesul național. Necazul cu candidații suveraniști cu manetă sau mâner nu este legat doar de splitarea voturilor, ci și de compromiterea curentului suveranist naționalist. E limpede că acești candidați vor acționa doar la comanda ofițerilor lor de legătură din serviciile secrete, iar dacă vreți să pricepeți cât de grav poate fi asta, măsurați mental, vă rog, felul în care acționează, spre exemplu, acoperiții din presă atunci când li se impune se deturneze vreun subiect important sau să compromită vreo idee valoroasă. Pe același model sunt pregătiți deja și câțiva viitori candidați suveraniști la prezidențiale, cărora li se va asigura nu doar numărul de semnături de susținere necesare (vreo 200.000), dar și fondurile de bani cu care să-și susțină campania.

Ce putem face noi, cei din presa suveranistă și corectă, sau eu, și în calitate de candidat independent? Simplu! Le vom expune public dosarele de informatori ai Securității și detaliile sau suspiciunile legate de calitatea lor de acoperiți ai serviciilor secrete actuale. Mai departe ar trebui să acționeze legea, dar nu ne bazăm pe asta, și sperăm ca publicul suveranist să-i identifice și să refuze să-i voteze, indiferent cu cât talent actoricesc își vor interpreta rolul, pentru că da, prieteni, este vorba și despre câțiva mari actori români ce se vor prostitua astfel pe scena politică în calitatea lor de informatori ai Securității sau acoperiți ai actualelor servicii secrete. Deci vom demara o acțiune mediatică dură, dar ultra-necesară, în urma căreia veți pricepe cât de penetrată e societatea românească de astfel de securici. Cu Dumnezeu înainte!"

loading...
PUTETI CITI SI...