Lansarea oficială a candidaților PNL Focșani la alegerile din 9 iunie cu participarea lui Nicolae Ciucă și a lui Rareș Bogdan

Postat la: 12.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Lansarea oficială a candidaților PNL Focșani la alegerile din 9 iunie cu participarea lui Nicolae Ciucă și a lui Rareș Bogdan

Sâmbătă 11 mai 2024 Sala Polivalentă "Alin Moldoveanu" a devenit neîncăpătoare la lansarea candidaților PNL din județul Vrancea în campanie electorală pentru alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie 2024.

Lansarea a avut loc în prezența conducerii centrale a partidului. La evenimentul din Focșani au fost prezenți președintele PNL, Nicolae Ciucă, ministrul Mircea Fechet, deputatul Florin Roman precum și europarlamentarii Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan, acesta din urmă și prim-vicepreședinte al PNL.

Din partea liberalilor vrânceni au rostit discursuri candidatul la europarlamentare - Ciprian Epure, primarul municipiului Adjud - Florin Nechifor, președintele PNL Focșani și candidat la Primăria Focșani - Valentin Resmeriță, prim-vicepreședintele PNL Vrancea Ionel Cel-Mare și președintele PNL Vrancea, candidat la președinția consiliului județean - Dragoș Ciobotaru.

Coordonatorul PNL pentru alegerile locale, deputatul Florin Roman, a declarat sâmbătă, la prezentarea candidaţilor din Vrancea, că este pentru prima dată când PSD coboară sub 30%. El a mai afirmat în Moldova "se întâmplă ceva şi se întâmplă bine", iar timpul PSD-ului în Moldova a trecut.

"Am intrat în cantonament pentru finala din 9. Este pentru prima dată când PSD coboară sub 30%, să-i dea Dumnezeu sănătate domnului Ciolacu, şi PNL urcă. Dacă vom fi deştepţi, şi suntem şi dacă suntem învingători, şi suntem, pentru că i-am bătut şi ultima dată aşa cum trebuie, atunci înainte de 9 iunie vom forfeca cu ei şi PNL va câştiga alegerile locale în România. Aveţi încredere. Vă spune un om care spune ce să spune. În Moldova se întâmplă ceva şi se întâmplă bine. Timpul PSD-ului în Moldova a trecut. Acum, ori niciodată", a spus Florin Roman la prezentarea candidaţilor PNL în Vrancea.

Atmosfera a fost încărcată de optimism, fiecare dintre cei care au luat cuvântul subliniind superioritatea PNL la alegerile din 9 iunie, la prezidențiale și la parlamentare. Mesajele predominante au fost de unitate, de determinare în a continua proiectele de dezvoltare începute, de voința de a câștiga în fața tuturor celorlalte formațiuni scrutinurile din acest an.

Marian Gârleanu

loading...
PUTETI CITI SI...