Firea duce frontul anti-Dragnea la un nou nivel! Spaima șefului PSD

Postat la: 05.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Firea duce frontul anti-Dragnea la un nou nivel! Spaima șefului PSD

Falia de netrecut care-i separă pe Liviu Dragnea și pe Gabriela Firea este cea mai explozivă știre a momentului. Faptul că primarul Capitalei alege să facă un pas în față și să dea de toți pereții (de nu mai puțin de 4 ori în 5 zile) cu șeful PSD propulsează, ireversibil, frontul anti-Dragnea... la un nou nivel.

De răspunderea politică și penală pentru gravele violențe săvârșite pe 10 August, în Piața Victoriei, este vorba, fiți convinși, în tot acest război în care Dragnea se pitește și încasează cu nemiluita acuzații pe care niciun PSD-ist nu i le-a mai adus vreodată. Cât despre Carmen Dan, Firea a șters cu ea pe jos. Acuzația că Dan (de loc din Videle, cum altfel?) îi spionează pe parlamentarii PSD care-l contestă pe Dragnea, prin intermediul tenebroasei "doi și-un sfert", laolaltă cu afirmația că Daddy și acoliții săi sunt adevăratul stat paralel, l-au rupt de genunchi pe șeful PSD, e limpede pentru oricine!

Și iată că toamna nu-i ca vara, iarna, primăvara "patriarhului" PSD... nimeni nu sare-n haită pe Firea și nimeni nu-i propune oficial excluderea. Bulversarea este absolută! Și susținerea primarului Capitalei există, fiți convinși că și-a numărat bine pașii. Împreună cu prefectul Speranța Cliseru (un adevărat profesionist în care eu cred), Firea poate face ceea ce bărbații din PSD nu sunt în stare: să-l pensioneze pe Dragnea și să-l pună definitiv cu botul pe labe! Nu degeaba Firea i-a solicitat ieri public demisia de la șefia PSD!

La urma urmei, tăcerea lui Dragnea se traduce prin spaimă - dacă Firea a spus sau va spune toate câte știe despre 10 august, și despre el în general, praful și pulberea se va alege de el. Pe de altă parte, este vorba despre majoritatea parlamentară care se scurge printre deștele lui Dragnea, în condițiile în care acum chiar nu se mai poate baza pe parlamentarii de Voluntari și de București. Să nu uităm că și ceilalți baroni rebeli dețin și ei numeroși parlamentari. Sfârșitul lui Daddy e aproape.

Simona Man

loading...
PUTETI CITI SI...