Execuția rituală a lui Darius Vâlcov

Postat la: 05.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Execuția rituală a lui Darius Vâlcov

Blasfemie. Sau chiar crimă cu premeditare. Da, Vâlcov, consilier al primului ministru, a atacat la baionetă Forumul Democrat al Germanilor din România. Vezi doamne, Forumul German ar fi o organizație nazistă. În consecință, domnul Vâlcov trebuie executat. Ritual. Și nu în orice piață publică. El ar urma să fie judecat de Germania. Deși e cetățean român. Oltean get-beget. A atentat la onoarea unei organizații sacrosancte. Din care face parte și Klaus Iohannis. Pe care chiar a condus-o. În plus, Vâlcov e vulnerabil. E "penal". Are, în primă instanță, o condamnare de 8 ani de închisoare cu executare. E ușor de ciuruit.

Numai că treaba asta nu poate să rămână așa. În cele ce urmează vă voi explica succint de ce Vâlcov, cel puțin la acest capitol, e inocent. Iar probele nevinovăției sale sunt la îndemâna oricui. Și mai ales sunt de nezdruncinat. În spatele afirmației lui Vâlcov, aparent insultătoare la adresa Forumului German, stau mai multe documente juridice. Și în primul rând o hotărâre judecătorească definitivă.

Este adevărat. Forumul German a fost înființat după evenimentele din 1989. În condițiile în care numărul cetățenilor de origine germană din România scăzuse dramatic. Dacă mai sunt vreo 30.000 de suflete. În comparație cu ce era înaintea declanșării celui de-al doilea război mondial. S-a autointitulat o organizație democratică de tip nou, creată în limitele constituționale ale României. După care s-a produs un declic. Klaus Iohannis a regizat o operațiune pe cât de ingenioasă, pe atât de oribilă din perspectiva intereselor naționale ale statului român. A lucrat la două capete. Și în calitate de primar al Sibiului, de reprezentant al proprietății statului asupra unor imobile, dar și din perspectiva organizației civice pe care o reprezenta. Ingineria pusă la cale de Iohannis nu a fost deloc complicată. Să vedem cum a funcționat.

În trecut, înainte și în timpul celui de-al doilea război mondial, a mai existat o organizație a germanilor din România. S-a numit Grupul Etnic German (GEG). Grupul Etnic German avea în proprietate tot ce donaseră de-a lungul secolelor pentru comunitatea civilă, dar și pentru comunitatea religioasă, etnicii germani. Înaintea declanșării celui de-al doilea război mondial, GEG a devenit o marionetă a lui Adolf Hitler. Coloana a cincea din România. Conform unei înțelegeri dintre Hitler și Antonescu, membrii GEG au avut dreptul de a opta. De a opta între Armata Română și autoritățile militare naziste. Iar etnicii germani au optat. S-au înscris cu mic cu mare în fasciile naziste. Nu în Armata Română. Deși erau cetățeni români. Și nu s-au înscris oriunde. Mulți dintre ei s-au dus direct în SS. Și SS, cea mai criminală dintre organizațiile criminale naziste, a crescut cu ajutorul etnicilor germani din România cu nu mai puțin de 80.000 de membrui.

GEG, înrolat în SS, înarmat până în dinți, disciplinat, jurând credință Fuhrerului, a făcut tot ceea ce știm că a făcut SS în toată Europa și nu numai, și a fost răsplătit cu generozitate pentru faptele sale. Conform unui acord între Adolf Hitler și mareșalul Ion Antonescu, GEG și-a rotunjit proprietățile. A dobândit numeroase imobile confiscate de la evrei, având o prioritate în achiziția acestora cu preț redus. A dobândit chiar și imobile confiscate de la români ortodocși. GEG a ajuns să aibă, în timpul celui de-al doilea război mondial, proprietăți în orașe cum ar fi Tulcea sau Brăila. Acolo unde nu existase vreodată picior de etnic german. O avere fabuloasă.

Dar ce să vezi? Cel de-al doilea război mondial, slavă Domnului, s-a terminat. Marile puteri au încheiat un acord de pace și un tratat de armistițiu. Două documente cardinale care au consfințit înțelegerile anterioare ale conducătorilor statelor care au eliberat lumea de nazism. Conform celor două documente internaționale, GEG a fost declarat organizație criminală. Și s-a decis scoaterea ei în afara legii și confiscarea, în beneficiul statului român, a întregului patrimoniu. Iar Majestatea Sa, Regele Mihai I al României a semnat Decretul. În conformitate cu tratatele internaționale. De atunci și până astăzi și în vecii vecilor amin, GEG rămâne o organizație criminală.

Ce legătură are asta însă cu Klaus Iohannis și cu Darius Vâlcov? O legătură foarte simplă. Forumul Democrat al Germanilor din România a făcut o solicitare. Și nu oriunde, ci chiar în justiție. În solicitare scrie negru pe alb că Forumul Germanilor se consideră succesorul GEG. Adică succesorul unei organizații naziste. Criminale. Scoasă în afara legii prin tratatele internaționale și prin decizia statului român. Obiectivul urmărit a fost acela de a pune mâna pe toate proprietățile. Pe cele acumulate de-a lungul secolelor de către comunitățile de sași, dar și pe cele luate cu japca de la evrei și de la români în timpul războiului. Procesul s-a judecat la Sibiu. Forumul Democrat al Germanilor a avut câștig de cauză. O instanță de la Sibiu a stabilit succesiunea. Material. Dar și moral. Nu se putea una fără alta. Iar Klaus Iohannis a jucat la două capete. Multe dintre proprietăți se aflau pe raza municipiului Sibiu. Unde el era primar. Și în această calitate, s-a ocupat de restituiri. Și, în același timp, el avea și paternitatea organizației civice succcesoare a organizației criminale. Pe de altă parte, multe proprietăți se aflau în afara razei municipiului Sibiu. Aici a intervenit în forță Angela Merkel. Cancelarul Germaniei a exercitat presiuni asupra Guvernului României pentru ca restituirea să fie completă și să se facă în toată țara. Și de-a valma. Incluzând și foste proprietăți ale românilor evrei și ale românilor ortodocși. Forumul German a dobândit astfel, în mod ilegal și prin încălcarea Tratatelor și a legilor României, fonduri imobiliare fabuloase.

Așadar ce crimă a comus domnul Darius Vâlcov? Cum îndrăznește Forumul Democrat al Germanilor din România să-l pună la zid și să informeze opinia pblică din țară și din străinătate că el urmează să fie judecat de o instanță din Germania? Din câte știm, Vâlcov e cetățean român.

Post Scriptum. Celor interesați le punem la dispoziție două documente concepute și redactate de experți de talie mondială care explică și dovedesc că afirmațiile lui Vâlcov sunt întemeiate. Vor fi și ei judecați și condamnați în Germania?

Evaluarea de drept internațional a Convenției de Armistițiu din 1944 și a Tratatului de Pace din 1947 încheiat între România și puterile aliate, cu privire la succesiunea legală a organizațiilor național - socialiste, care au fost interzise prin acest act juridic semnată de Profesor Dr. iur. Michael Kilian, Profesor universitar em. la Facultatea de Drept și de Științe Economice, Universitatea Martin-Luther Halle-Wittenberg

Evaluarea de drept internațional cu privire la succesiunea legală a organizațiilor național - socialiste, semnată de Luzi Stamm, membru al Parlamentului elvețian, licențiat în științe juridice și economie

Sorin Rosca Stanescu

loading...
PUTETI CITI SI...