Un polițist de frontieră a fost adus împușcat la spital și lăsat la UPU

Postat la: 09.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Un polițist de frontieră a fost adus împușcat la spital și lăsat la UPU

Situație delicată la Iași după ce un polițist de frontieră a ajuns la spital împușcat. Bărbatul a trecut milimetric pe lângă moarte. Deși întâmplarea este extrem de bizară, miroase destul de puternic a mușamalizare. Polițistul ar fi vânător și a declarat că s-a jucat cu o armă care s-a descărcat accidental. Medicii din Iași au reușit să-l salveze, chiar dacă după internare au apărut complicații. În curs este o anchetă, însă totul s-a făcut cât mai „pe sub mână".

Miroase a mușamalizare la Iași. Un polițist de frontieră a ajuns în urmă cu trei săptămâni la spital împușcat. Întreaga poveste este cusută cu ață albă. Polițistul pe nume Lucian Gabriel Nistor a ajuns la spital în regim propriu, mai precis cu o mașină particulară. Acesta este primul indiciu care ridică semne uriașe de întrebare. Cert este că bărbatul a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon" și a fost băgat direct în sala de operații prezentând o plagă împușcată în zona abdomenului. Medicii au început o luptă contracronometru. Bărbatul poate spune că s-a născut a doua oară. Glonțul a intrat prin ambdomen, a atins pancreasul și stomacul și s-a oprit într-un mușchi, în spate.

Încă nu este clar, însă informațiile obținute de reporterii BZI ar trebui să dea unora de gândit. Nistor a precizat că s-ar fi împușcat singur. „Imposibil", ar spune specialiștii. Motivul? O armă de foc, fie că vorbim despre un pistol sau despre o pușcă de vânătoare,m este făcută să ucidă. Viteza proiectilului tras de la o distanță mică este uriașă. Exte extrem de greu ca un proiectil tras de la o distanță mică să nu treacă prin corp. În acest caz, proiectilul nu a ieșit din corp. Ce înseamnă asta? Teoretic, singura explicație logică din acest caz este aceea că proiectilul a fost tras de la o distanță destul de mare, de câțiva zeci de metri.

Chiar dacă polițistul a precizat că s-a împușcat singur, există dubii mari. Cel mai probabil, incidentul s-a petrecut la o partidă de vânătoare mai mult sau mai puțin legală. În astfel de cazuri, când este vorba despre un incident ce este legat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor se deschid dosare penale. Cineva trebuie să răspundă în fața legii, chiar dacă este vorba de o autoaccidentare. O persoană care deține o armă are anumite obligații. Dacă într-un fel sau altul se ajunge la un accident, cel care deține arma trebuie tras la răspundere.

loading...
PUTETI CITI SI...