Un șofer cu alcoolemie-record şi fără permis a fost prins de poliţişti. Era aproape de coma alcoolica

Postat la: 12.01.2021 12:07 | Scris de: ZIUA NEWS

Un șofer cu alcoolemie-record şi fără permis a fost prins de poliţişti. Era aproape de coma alcoolica

Un bărbat aproape de coma alcoolică a fost depista la volan de către poliţiştii din Ţăndărei. Mai mult decât atât, bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 ianuarie, poliţiştii din Ţăndărei, aflaţi într-un control pentru prevenirea şi combatererea faptelor la regimul rutier, au oprit un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 ani. Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, ce a indicat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului din Ţăndărei, unde în prezenţa cadrelor medicale a refuzat recoltarea probelor de sânge. În urma interogării bazelor de date ale Poliţiei Române s-a constatat faptul că persoana în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

loading...