Un șofer craiovean, prins conducând cu 208 kilometri la oră! Ce amendă uriașă i-au dat polițiștii

Postat la: 16.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Un șofer craiovean, prins conducând cu 208 kilometri la oră! Ce amendă uriașă i-au dat polițiștii

Un bărbatdin Craiova a fost prins conducând pe un drum național din Dolj cu 208 kilometri la oră. După ce l-au tras pe dreapta și i-au verificat actele, polițiștii i-au luat permisiul și i-au scris o amendă uriașă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, un bărbat de 30 de ani din Craiova a fost prins, duminică, de poliţişti, conducând un autoturism pe DN 6, în zona localităţii Işalniţa, cu viteza de 208 km/h în loc de 50, cât e limita de viteză în localitățile din România. Craioveanul a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut şi permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Conform Codului Rutier în vigoare, pentru depăşirea vitezei maxime cu mai mult de 50 km/h, șoferii primesc o amendă cuprinsă între 1.305 şi 2.900 de lei. Oficial, nu se știe cât suma exactă pe care o are de plată șoferul craiovean, însă, având în vedere că a mers cu 158 km/h mai mult, amenda cu siguranță este destul de mare.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Dolj au avut mai multe acţiuni pentru prevenirea producerii de accidente și au dat peste 80 de sancţiuni în valoare de 24.000 de lei. De asemenea, oamenii legii au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

loading...
PUTETI CITI SI...