Un copil de 3 ani a decedat pe loc in urma unui accident pe A1 provocat de un tanar fara permis de conducere. Bilanț: doi morti si cinci raniti

Postat la: 26.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Un copil de 3 ani a decedat pe loc in urma unui accident pe A1 provocat de un tanar fara permis de conducere. Bilanț: doi morti si cinci raniti

Accidentul soldat cu doi morti si cinci raniti, produs joi seara pe autostrada, in judetul Arad, a fost provocat de un tanar de 29 de ani care nu avea permis de conducere.

Accidentul a avut loc pe A1, la kilometrul 526, pe sensul de mers Timisoara - Arad. Au fost implicate doua autoturisme, in unul dintre acestea aflandu-se sapte persoane, iar in celalalt - o persoana. Soferul primului autoturism ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand in coliziune cu parapetul median. Masina a luat foc, iar ulterior a fost izbita de autoturismul in care se aflau sapte persoane si care mergea in aceeasi directie. "La fata locului au decedat doua persoane: un minor de aproximativ 3 ani si un barbat de 45 de ani. Alte cinci persoane au fost transportate la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale, dintre care trei minori, cu varste intre 2 si 14 ani, si doi adulti, de 20 si 29 de ani", arata IPJ.

Conducatorii autoturismelor au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totusi, in urma verificarilor, s-a stabilit ca barbatul care conducea primul autoturism, in varsta de 29 de ani, din Arad, nu detine permis de conducere. In acest caz, politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere fara permis. In urma accidentului, traficul pe A1 a fost blocat aproximativ doua ore, fiind deviat pe la nodul rutier din Seceani spre DN 69.

loading...
PUTETI CITI SI...