Tragedie în Timișoara, după ce casa unei familii a ars din temelii. Patru copii au murit

Postat la: 16.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Tragedie în Timișoara, după ce casa unei familii a ars din temelii. Patru copii au murit

Tragedie într-un cartier din Timișoara, după ce casa unei familii a ars din temelii! Patru copii și-au găsit sfârșitul arzând de vii. Potrivit presei locale, aceștia eram lăsați nesupravegheați de către părinții lor.

O familie din Timișoara a rămas distrusă după ce casa în care locuia s-a făcut scrum. Potrivit informațiilor oferite de pressalert.ro, 5 copii, toți minori au fost lăsați nesupravegheați de către părinți. Unul dintre aceștia, un băiat de numai 14 ani a rămas să aibă grijă de toți ceilalți frați ai săi și, la un moment dat a plecat la bucătărie pentru a încălzi lapte pentru cei mici.

Cea mai mică dintre victime avea numai 4 luni, iar cea mai mare, 6 ani, mai informează sursa citată. Singurul care a supraviețuit incendiului a fost minorul de 14 ani. În momentul în care a izbucnit incendiul, băiatul de 14 ani nu a mai putut nici măcar să intre în camera în care se aflau ceilalți 4 frați ai săi. Disperat, a început să strige în zadar după ajutor.

„Băiatul a zis că era cu copii în casă, s-a dus la bucătărie să ia lapte pentru cel mic. Când s-a întors deja nu mai putea să intre în dormitor, fumul era deja prea gros și a trebuit să iasă afară, s-a dus direct la vecin. Copii erau singuri, mama a venit la vreo 10-15 minute după ce a ieșit băiatul afară, probabil a sunat-o. Era disperată când a ajuns, a intrat în casă, dar n-a putut să înainteze prea mult, era fum gros", a declarat un martor, pentru sursa citată.

Pompierii ajunși la fața locului s-au luptat mai multe minute cu flăcările, însă în momentul în care incendiul a fost stins, toți cei 4 copii rămași în cameră au fost găsiți carbonizați.

„La locul intervenţiei s au deplasat de urgenta 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje smurd, doua ambulant saj cumedic si doua cu asistent medical", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

loading...
PUTETI CITI SI...