Sute de profesori au participat la un curs de numerologie pe Zoom: "In adâncul tău vrei să fii actriță, dar nu te-a lăsat mama"

Postat la: 11.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Sute de profesori au participat la un curs de numerologie pe Zoom:

Peste 600 de profesori au participat, vineri seara, la cursul de numerologie organizat de Asociația Numerologilor din România pe platforma Zoom. Cursul ținut de „maestrul" Anatol Basarab a durat trei ore și profesorii au fost învățați cum să calculeze vibrația destinului elevilor pentru „a-i aduce pe calea cea bună" și cum să găsească „matrița psiho-energo-informativă" ca profesorii să nu mai formeze „niște CIUMPALACI".

Cursul neavizat de Ministerul Educației a fost promovat de Inspectoratele Școlare din mai multe județe, prin email. „Cineva a zis că e o pseudoștiință, că nu ne ajută cu nimic. Dacă privim din perspectiva asta, și psihologia este o pseudoștiință. Și meteorologia. În baza cărei științei ne ocupăm noi cu lupta încălzirii globale? Trebuie să avem o știință, ca să știm cu ce ne luptăm, cu ce arme ne luptăm?", se adresează Anatol Basarab profesorilor.

„Înainte îl pregătea mama pe băiețel ca pe viitor soldat. Acum pentru ce îi pregătim? Pe băieței ca pe fetițe, pe fetițe ca pe băieței. Apoi ajunge fata la o anumită vârstă, când are nevoie de bărbat, dar nu găsește, pentru că mama a creat pseudoceva, un fel de ceva, că diferența dintre el și o fată e doar că are penis. Nu e adevărat că cu asta lucrați?", a întrebat numerologul.

El susține introducerea numerologiei ca disciplină școlară, „cel puțin din clasa a 6-a". „Oamenii blocați în joburi care nu le aduc nicio plăcere n-au știut să-și calculeze cifrele destinului (...) Știți câți de-ăștia sunt, care fac o meserie și nu le place? În adâncul tău vrei să fii actriță, dar nu te-a lăsat mama, că a spus că actorii sunt proști, niște curve și niște bețivi. Eu aș da o lege ca numerologia să fie învățată în școală, cel puțin din clasa a 6-a."

„Acum nu poți intra fără mască în magazin, în avion, data viitoare nu o să poți intra fără cip. Așa te cenzurează și cu masca", a spus „maestrul" Anatol Basarab, demonstrând că susține teoriile conspiraționiste legate de COVID.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a criticat vehement participarea profesorilor la cursul lui Basarab: „Este fără doar și poate o greșeală. Nu este nicidecum printre prioritățile sistemului de educație (...). Ne arde casa iar noi ne uităm în altă parte. A făcut fără doar și poate o greșeală. A pus priorități care nu existau, înaintea lucrurilor absolut esențiale. (...)".

loading...
PUTETI CITI SI...