Român, fost șofer la poștă, prădător sexual în Anglia. O victimă a spus că i-a mulțumit după ce a abuzat-o

Postat la: 20.11.2020 20:54 | Scris de: ZIUA NEWS

Român, fost șofer la poștă, prădător sexual în Anglia. O victimă a spus că i-a mulțumit după ce a abuzat-o

Gheorghe Bertlef, fost șofer la poștă și Amazon, în Anglia, a fost condamnat la 13 ani de închisoare, după ce s-a dovedit că e prădător sexual, scrie Daily Mail.

Românul a fost judecat la Exeter Crown Court, unde magistrații au ascultat mărturia unei studente, care a povestit cum fostul lucrător poștal a violat-o pe o alee și apoi i-a mulțumit. Gheorghe Bertlef, 31 de ani, din Exeter, Devon, a atacat-o pe tânără în timp ce aceasta se îndrepta spre casă, la ora 2.40, pe 13 noiembrie anul trecut. Fata venea dintr-un club. Bertlef, s-a decoperit ulterior, petrecuse săptămâni întregi, înainte de atac, plimbându-se noaptea în jurul orașului Exeter, în căutarea femeilor singure.

În noaptea atacului, jurații au auzit cum românul, care la acea vreme era angajat ca șofer la Royal Mail, serviciul poștal britanic, a așteptat până când tânăra de 18 ani s-a despărțit de prietenii ei, apoi s-a apropiat de ea și i-a spus: "Bună, ești frumoasă". Victima a povestit la tribunal că s-a blocat efectiv de spaimă și că românul a târât-o într-o alee și a violat-o. Apoi i-a spus "mulțumesc" și a dispărut. El a fost arestat opt ​​zile mai târziu, când poliția l-a găsit urmărind o altă femeie prin oraș.

În timpul procesului, Bertlef, care a continuat să lucreze ca șofer pentru Amazon, în lunile de după plasarea sa sub control judiciar, a oferit dovezi "îngrozitoare" care descriu modul în care ieșise în acea noapte cu intenția de a găsi o femeie singură, cu care să facă sex. Mă plimbam în mod regulat pe străzi la primele ore ale nopții, sperând să întâlnesc femei.

Bertlef a negat violul și a spus că a încercat să facă sex cu studenta, dar a fost găsit vinovat de juriu, în septembrie. El a mai declarat că ziua se simțea intimidat de femei și de aceea a ales să le abordeze noaptea. Judecătorul a respins apărarea românului și a spus că acesta "nu-și dorea o iubită, voia sex, indiferent de dorințele celei pe care ai fi întâlnit-o. E vorba de un exercițiu bine planificat, pentru a găsi femei singure pe care să le violeze". Românul a fost condamnat la 13 ani de închisoare, fără posibilitate de eliberare condiționată mai devreme de 7 ani, iar la finalul executării sentinței va fi deportat din Marea Britanie.

loading...