Prognoza meteo pentru 17 septembrie. Vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate

Postat la: 17.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Prognoza meteo pentru 17 septembrie. Vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate

Meteorologii anunță că joi, 17 septembrie, vom avea parte de o vreme în general frumoasă și caldă în majoritatea regiunilor, însă în scădere față de ziua anterioară. În București temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius.

În țară, vremea va fi caldă, pe suprafețe mici călduroasă după-amiaza la câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea în nordul, centrul, nord-estul țării și la munte, unde pe arii în general restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în a doua parte a intervalului în estul teritoriului și local în vest, iar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 18 grade Celsius. În primele ore ale zilei, pe arii restrânse în sud-est vor fi nori joși sau ceață.

Cum va fi vremea în Capitală

În București, vremea va fi în general frumoasă și caldă. În primele ore ale intervalului vor fi nori joși sau ceață, apoi cerul se va degaja treptat devenind variabil spre mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă, în scădere ușoară față de ziua anterioară, se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15...16 grade Celsius.

loading...
PUTETI CITI SI...