Primul cuplu de la Insula Iubirii, sezonul 5, a pus punct relației rapid: „Cinci ani s-au spulberat în cinci ore"

Postat la: 15.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Primul cuplu de la Insula Iubirii, sezonul 5, a pus punct relației rapid: „Cinci ani s-au spulberat în cinci ore

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este martorul unei scene șocante în istoria acestui test de cuplu!

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Pentru unii, Insula Iubirii s-a dovedit a fi irezistibilă, iar ani întregi de relație au fost uitați într-o singură clipă plină de pasiune. "Cinci ani s-au spulberat în cinci ore pe Insula Iubirii. Nu știu ce îi lipsea... A fost foarte repede, a fost un șoc... Chiar nu mă așteptam din prima zi, nici nu au apucat să se cunoască! În nici două ore? Acum simt doar silă, nu iubire, nu ură!", va spune un concurent. Cine este acesta și cum i s-a schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

loading...
PUTETI CITI SI...